Diamantzaagbladen

Heeft u een belangrijk project waarbij u hard materiaal moet zagen? Dan is het slim om van een goede diamantzaag gebruik te maken die u voorziet van het juiste diamantzaagblad. Wist u dat er voor vrijwel ieder materiaal een speciaal diamantzaagblad bestaat om het betreffende materiaal secuur te snijden ofwel zagen? In het uiteenlopende assortiment van Visser & Visser vindt u dus altijd het passende diamantzaagblad voor uw zaagklus. Bekijk snel de hele collectie in onze webshop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-38 van 38

Pagina
 • 2
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 25-38 van 38

  Pagina
 • 2
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Het assortiment diamantzaagbladen van Visser & Visser

  In ons uitgebreide assortiment vindt u diamantzaagbladen voor de haakse slijper, diamant-natzagen voor muur- en tafelzaagmachines en vloerzaagmachines, diamantdroogzagers voor doorslijpmachines. De diamantzaagbladen van onder andere Carat, Q-Drive, Husqvarna en Rhodius zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Beton: voor beton en alle harde tot middelharde steensoorten, waaronder natuursteen.
  • Universeel: voor een grote verscheidenheid aan steensoorten, die afwisselend worden gezaagd.
  • Baksteen: abrasieve steensoorten, zoals baksteen, kalkzandsteen en bimsbeton

  Zagen van bekende topmerken

  Het diamantblad beton CS Classic van het merk Carat is geschikt voor (zeer) harde steensoorten zoals; beton, grind tegels en klinkers. Het zaagblad is geluidsarm en zowel geschikt voor droog als nat gebruik. Deze diamantzaag mag ook met water gekoeld worden, wat de levensduur van de zaag aanzienlijk verlengt. Het zaagblad is lasergelast wat een 100% garantie tegen tandbreuk is. Ideaal voor machines zoals een haakse slijper, doorslijper of een vloerenzaag.

  Een diamant slijpschijf is een gereedschap om keramische tegels manueel te snijden. Zoekt u naar een slijpschijf keramische tegels? Dan komt een tegelzaagmachine goed van pas. Een andere benaming voor dit zaagblad is een tegel slijpschijf. Het zaagblad is geschikt voor keramische tegels zodat deze secuur gesneden kunnen worden.

  Verder hebben we nog het diamantzaagblad CSM Master Brilliant Keramisch van het merk Carat wat uitermate geschikt is voor het zagen van wand- en vloertegels, natuursteen zoals marmer en graniet. De fijne vertanding of doorlopende rand zorgen voor een perfect afgewerkte zaagsnede. Daardoor is het ideaal voor de hardste keramische tegels om te snijden met een tafelzaag.

  De Super Beton Evo is praktisch voor het constant zagen in gewapend beton, grindtegels, betonsteen, graniet, klinkers en alle andere harde steensoorten. Deze diamantzaagbladen zijn geschikt voor een bandenzaag en een vloerenzaag.

  Het diamantblad VARI-CUT Universeel van het merk Husqvarna is ideaal voor doorslijpers, tegelzagen en vloerenzagen. Het blad is voorzien van een easy-fit-asgat voor een soepele en vrijsnijdende start. Dit zaagblad is ideaal voor harde steen, beton en ijzer.

  Tot slot is het diamantblad Norton Explorer 4x4 uitermate geschikt voor het moeiteloos zagen door beton, staal, steen en asfalt. Ideaal voor de stratenmaker en hovenier. Het diamantzaagblad is voorzien van diepte-indicator, slijtage-indicatie en is te gebruiken voor een doorslijper.

  Diamantzaagbladen kopen bij Visser & Visser

  Zoals u kunt zien is het aanbod van diamantschijf tegels heel divers en uiteenlopend. Daardoor is er voor elke zaagklus het juiste diamantzaagblad te vinden. De handige filterfunctie maakt het mogelijk eenvoudig een keuze te maken. Selecteer bijvoorbeeld de machine waarmee u de diamantzaagbladen wilt gebruiken of het materiaal dat u wilt zagen. Daarnaast is het mogelijk op basis van het merk te filteren. Heeft u uiteindelijk de passende diamantzaagbladen gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u het product binnen enkele klikken online bij ons bestellen.

  Vragen?

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog vragen heeft rondom de producten binnen ons assortiment of dat u niet precies weet welk diamantzaagbladen het beste voor uw klus geschikt zijn. In dat geval kunt u zich door ons deskundige team laten adviseren. Neem gerust contact met ons op als u meer over onze diamantzagen en slijpschijf tegels te weten wilt komen.

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”