Schoppen en spaden

Bij sommige projecten heeft u een stevige schop of spade nodig. Voor vrijwel elke graafklus bestaan er speciale schoppen die u kunt gebruiken. Bij Visser & Visser hebben we de beste schoppen van hoogwaardige kwaliteit. Ons hele aanbod aan schoppen en spaden is scherp geprijsd. Neem snel een kijkje op deze pagina om de hele collectie te bekijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 48

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-48 van 48

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Verschillende schoppen en spaden voor uw graafklus

  Bij Visser & Visser bieden we een ruim aanbod aan van schoppen en spaden. Het verschil tussen een schep en een schop is de robuustheid van materiaal. Een schop is robuuster, waardoor deze beter geschikt is voor zwaardere klussen. Wil je grondwerk spitten of planten verpoten? Dan is een spade ideaal voor uw klus. Een spade heeft een rechthoekige vorm en rechte onderzijde. Onderstaand leest u meer over ons diverse aanbod.

  De populaire panschop

  Een panschop is ideaal om los materiaal zoals kolen, grind, aarde of zand te tillen. Deze schoppen worden ook wel bats genoemd en behoren tot één van de meest bekende graafgereedschappen. 

  Ballastschop en betonschop

  Een ballastschop is geschikt voor het tillen van licht materiaal. Een betonschop kenmerkt zich door de rechte onderzijde en afgeronde hoeken van het schepblad. Hiermee kunt u bijvoorbeeld cement en zand scheppe, of kunt u betonspecie omscheppen.

  Gereedschap voor kabels en draineren

  Met een smalle kabelschop kunt u eenvoudig kabels ingraven. Een draineerlepel gebruikt u vervolgens voor het afvlakken van kabelsleuven. De draineerboor gebruikt u voor het graven van smalle geulen voor drainageslangen.

  Stevige klei- en verplantspades

  Daarnaast hebben we kleispades in het assortiment. Deze worden gebruikt voor het spitten in aarde of kleigronden. Voor het verplanten, rondsteken en omspitten van bomen heesters en vaste planten gebruik u het beste een robuuste verplantspade. Kortom, bij Visser & Visser vindt u altijd het juiste handgereedschap voor elke graafklus.

  Schoppen van bekende topmerken

  De beroemde Ruhr Brillant schop is één van onze meest verkochte artikelen. Deze platte schop is uitermate geschikt om te steken en te scheppen. Verder bieden we gereedschap van de merken Atlas en Spear & Jackson aan. Deze schoppen en spaden zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium, waardoor ze lang meegaan. Deze kunnen geleverd worden met stelen van Atlas met lengtes tussen de 85 - 110 cm. De spades kunnen geleverd worden met stelen van kunststof, essenhout en glasfiberkern.

  Spaden of schoppen kopen

  Voor elke toepassing heeft Visser & Visser wel een passende schop in huis. Heeft u de juiste schep voor uw graafklus of bestrating kunnen vinden? Bestel het gereedschap dan eenvoudig online in onze webshop. Onze schoppen en spaden zijn zowel met of zonder steel verkrijgbaar. De meeste schopbladen zijn gepolijst, waardoor er geen materiaal aan het oppervlak blijft kleven. Hebt u een keuze kunnen maken? Plaats het artikel dan in het winkelmandje. Met onze klantgerichte benadering en snelle levering heeft u het artikel binnen enkele werkdagen al in huis.

  Heeft u een vraag, stel hem dan gerust

  Twijfelt u nog welke schop het beste voor uw klus geschikt is? Aarzel dan niet om even contact met onze deskundige medewerkers op te nemen. Doordat wij al meer dan 50 jaar ervaring in het vak hebben, kunnen we u in iedere situatie voorzien van persoonlijk advies. Zo weten we zeker dat u het beste gereedschap voor uw bouwproject ontvangt.


  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo