Schoppen en spaden

Bij sommige projecten heeft u een stevige schop of spade nodig. Voor vrijwel elke graafklus bestaan er speciale schoppen die u kunt gebruiken. Bij Visser & Visser hebben we altijd de ideale schoppen van een hoogwaardige kwaliteit. Ons hele aanbod aan schoppen en spaden is scherp geprijsd. Neem snel een kijkje op deze pagina om de hele collectie te bekijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 46

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Verschillende schoppen en spaden voor uw graafklus

  Bij Visser & Visser bieden we een ruim aanbod aan schoppen en spaden. In feite ligt het verschil tussen een schep en een schop in de klus die u ermee uitvoert. Met een schep kunt u scheppen met een schop wordt gegraven. Natuurlijk kan dit ook andersom, maar een schop is stukken robuuster dan een schep en daardoor beter geschikt voor zware klussen. Daarentegen zijn spaden veel rechthoekiger en hebben vaak een rechte onderzijde. Een spade is ideaal voor het spitten van grondwerk of het verpoten van planten. Elke spade, schep en schop is dus voor een speciaal doeleinde geconstrueerd, bent u benieuwd waarvoor u welke schoppen het beste kunt gebruiken? Wij kunnen het u vertellen.

  Een panschop is ideaal om los materiaal zoals kolen, grind, aarde of zand te tillen. Deze schoppen worden ook wel bats genoemd en behoort tot één van de meest bekende graafgereedschappen. Een ballastschop is geschikt voor het tillen van licht materiaal. Een betonschop met rechte onderzijde en afgeronde hoeken van het schepblad, waarmee bijvoorbeeld cement, zand kan worden geschept en betonspecie kan worden omgeschept.

  Zo hebben we bijvoorbeeld ook een smalle kabelschop om kabels in te graven en tevens een draineerlepel voor het afvlakken van kabelsleuven. Een draineerboor gebruikt u voor het graven van smalle geulen voor drainageslangen.

  Kleispades worden gebruikt voor het spitten in aarde of kleigronden. Voor het verplanten, rondsteken en omspitten van bomen heesters en vaste planten gebruik u het beste een robuuste verplantspade. Kortom, bij Visser & Visser vindt u altijd het juiste handgereedschap voor elke graafklus.

  Schoppen van bekende topmerken

  De beroemde Ruhr Brillant schop is één van onze meest verkochte artikelen. Deze platte schop is uitermate geschikt om te steken en te scheppen. Verder bieden we schoppen en spaden van de merken Atlas en Spear & Jackson aan. Deze schoppen en spaden zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium waardoor ze lang meegaan. De schoppen kunnen geleverd worden met stelen van Atlas met lengtes tussen de 85 - 110 cm. De spades kunnen geleverd worden met stelen van kunststof, essenhout en glasfiberkern.

  Spaden of schoppen kopen

  Voor elke toepassing heeft Visser & Visser wel een passende schoppen in huis. Heeft u de juiste schep voor uw graafklus of bestrating kunnen vinden? Bestel de schop dan eenvoudig online in onze webshop. Onze schoppen en spaden zijn zowel met of zonder steel verkrijgbaar. De meeste schopbladen zijn gepolijst ter voorkoming van "aankleven" van materiaal.

  Heeft u een vraag, stel hem dan gerust

  Twijfelt u nog welke schop het beste voor uw klus geschikt is? Aarzel dan niet om even contact met onze deskundige medewerkers op te nemen. Wij streven ernaar om iedereen van een advies op maat te voorzien, zodat iedereen het beste gereedschap voor een bouwproject ontvangt.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  husqvarna-k1-pace