Verkeerszuilen

Om veiligheid en overzicht in het verkeer te creëren, is het een wijs besluit om gebruik te maken van verkeerszuilen. Verkeerszuilen bieden met name overzicht op punten waar u dit nodig heeft. Zo kunt u zich nog wel eens vergissen welke rijbaan voor u van toepassing is. Met de verkeerszuilen van Visser & Visser is dit niet meer nodig. Gezien het feit dat wij als bedrijf zijnde al ruim 50 jaar ervaring hebben in de huidige branche, kunt u ook nog eens bij ons terecht voor advies op maat. Aarzel daarom vooral niet en neem gerust contact met ons op bij vragen en problemen. Bestel uw verkeerszuilen vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor dient een verkeerszuil?

Een verkeerszuil is een paal waarop een verkeersbord gemonteerd kan worden. Verkeerszuilen ziet u vooral terugkomen op vluchtheuvels of op de middenberm tussen twee rijstroken bijvoorbeeld. Denk aan rotondes, bij wegversmallingen of chicanes. Hierbij is het soms niet altijd in één oogopslag duidelijk wat de juiste rijzijde of rijrichting is. Om de verplichte rijzijde of rijrichting duidelijk te maken, en hierdoor gevaarlijke situaties te kunnen voorkomen, kan een verkeerszuil op de middenberm of midden op vluchtheuvel worden geplaatst. Welk verkeersbord er op de verkeerszuil wordt gemonteerd is uiteraard geheel afhankelijk van de situatie en het doel van de verkeerszuil. Naast borden die de juiste rijzijde aanwijzen, bestaan er ook borden voor het aangeven van de verplichte rijrichting.

Zo kunnen er vlak voor en op de rotonde meerdere verkeerszuilen worden geplaatst met daarop een bord dat de rijrichting aangeeft. Hier in Nederland gaan we immers rechtsom de rotonde over. Wij als Nederlanders weten dit over het algemeen wel, maar buitenlanders hebben soms geen flauw benul. Om te voorkomen dat zij de verkeerde richting op rijden, en dus eigenlijk tegen het verkeer in gaan, en daarmee voor gevaarlijke situaties zorgen, kan een verkeerszuil met daarop het juiste bord bevestigd een ware uitkomst zijn.

De verschillende verkeerszuilen van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u twee verschillende verkeerszuilen. Zo vindt u naast een gele verkeerszuil ook een zwart-witte verkeerszuil. Beide verkeerszuilen dienen natuurlijk hetzelfde doel. Beide verkeerszuilen bieden een reflectieklasse 3, wat ervoor zorgt dat veiligheid op nummer 1 staat. Bij het bestellen van één van beide- of wellicht zelfs beide verkeerszuilen, raden we u aan om de diameter van de buis door te geven. U kunt kiezen tussen een diameter van 48 of 76 millimeter. Weet u niet zeker welke verkeerszuil voor u van toepassing is? Aarzel dan vooral niet en neem contact op met onze specialisten. Samen komen we overal uit!

Kwaliteit bij Visser & Visser

Als er iets is waar wij als bedrijf zijne waarde aan hechten, dan is het wel de kwaliteit van onze producten. Als het bijvoorbeeld gaat over verkeerszuilen, is het een must dat er een veilig gevoel gecreëerd moet worden bij de bestuurders die voorbij komen. Als de verkeerszuil dan vervolgens van verkeerde materialen is gemaakt en deze zijn doel niet langer dient, zullen er waarschijnlijk problemen ontstaan. Om dit te voorkomen, bieden we u bij Visser & Visser de beste kwaliteit en producten die gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over verkeerszuilen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de zuilen bestelt die geschikt zijn voor uw volgende project! 

Verkeerszuil kopen bij Visser & Visser

Een verkeerszuil kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw zuilen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”