Tekstborden

Bent u op zoek naar duidelijke verkeersborden, die u bij de bouwplaats neer kunt zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen het brede assortiment van Visser & Visser zijn er diverse metalen tekstborden, die u op de plek kunt plaatsen waar snel gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld in de buurt van een gevaarlijke oversteekplaats, de uitrit van een bouwplaats of een onoverzichtelijke verkeerssituatie. Op die manier wordt het gevaar gereduceerd en de veiligheid van alle verkeersdeelnemers gewaarborgd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over ons brede assortiment

De tekstborden zijn in verschillende maten verkrijgbaar en van een hoogwaardige kwaliteit. Bij elk tekstbord, die wij in onze webshop aanbieden, staat een korte productomschrijving. Wel zo handig als u verschillende borden met elkaar wilt vergelijken. Dit kunt u trouwens op een hele eenvoudige manier doen. Door op de button ‘vergelijken’ te klikken, die bij de producten te vinden is, kunt u vervolgens de vergelijkingslijst openen. Hier worden alle geselecteerde producten overzichtelijk op een rijtje gezet. Heel handig, als u nog twijfelt, welk tekstbord het meest geschikt voor u is.

We hebben onder andere tekstborden met de volgende boodschappen:

  • Doorgaand rijverkeer gestremd
  • Voetgangers oversteken
  • (Brom) fietsers afstappen
  • Zachte berm
  • In-/ uitrit bouwverkeer
  • (Brom) fietsers oversteken

Kenmerken van de verkeersborden

De borden zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium of PVC en voor tijdelijke, kortstondige werkzaamheden ontwikkeld. Sommige borden zijn voorzien van reflectie, bijvoorbeeld de borden met de tekst ‘voetgangers oversteken, (brom) fietsers oversteken, in-/ uitrit bouwverkeer en (brom) fietsers afstappen.’ Vooral wanneer het donker is zijn deze tekstborden het beste te herkennen en wordt de onveilige situatie meteen ingedamd.

Naar welk tekstbord bent u op zoek?

De tekstborden hebben een dikte van drie millimeter. De afmetingen zijn uiteenlopend. Zo zijn de kleinste borden 60 x 30 cm en het grootste metalen tekstbord is 80 x 40 cm groot. Door de borden te selecteren en aan de vergelijkingslijst toe te voegen kunt u de geprefereerde borden overzichtelijk naast elkaar zetten. Daardoor ziet u meteen welk bord het meest geschikt is en kunt op die manier meteen een keuze maken.

Niet gevonden wat u zoekt?

Staat het aluminium tekstbord waar u naar op zoek bent nog niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust even contact met ons op. Samen bespreken wij de mogelijkheden en gaan op zoek naar een interessante oplossing. Ook wanneer u andere vragen heeft over bebording, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Aluminium tekstbord kopen

Heeft u gevonden waar u naar op zoek bent? In dat geval hoeft u het tekstbord alleen maar te bestellen. Binnen enkele klikken heeft u de bestelling al geplaatst. Voeg het gewenste bord toe aan uw virtuele winkelmand en klik rechts bovenin op het symbool om af te rekenen. Vul uw persoonlijke gegevens in en kies een verzendmethode. Als laatste stap hoeft u alleen nog maar te betalen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt. Ideaal toch?

 

p1938-doneerring

“kalibratie”