Actiescherm klapbaar 110x160 cm Portrait

Artnr
w1652

  • Staand actiescherm 110x160 cm type I voor veilig werken binnen de bebouwde kom
  • Compact, inklapbaar en robuust dankzij sterk aluminiumkokerprofiel
  • Standaard uitgerust met twee verkeersborden R3 Ø 60 cm, model F05 en D02
  • Voorzien van vier 12V LED-knipperlampen en stroomkabel met 7-polige stekker
  • Op maat samen te stellen met o.a. andere verkeersborden of uitbreiding lampenset

"

Robuust maar compact actieframe staand, 110 x 160 cm

Dit staande actiescherm past op elk voertuig, ook als dat wat smaller is! Handig is dat dit zeer compacte portrait model volledig inklapbaar is. Ingeklapt is het slechts 80 cm hoog.

Ondanks zijn compactheid en lichte gewicht, is dit portrait actiescherm zeer sterk: het is gemaakt van een gelast en sterk aluminiumkokerprofiel. De bedrading van de lampen loopt door dit holle framewerk, zodat deze niet kan beschadigen. Dankzij de twee ijzersterke gasveren kunt u het scherm moeiteloos in- en uit klappen. Binnen de bebouwde kom gebeurt dat vaak vele malen achter elkaar. Geen probleem, dit portrait actiescherm is hierop berekend.

Kan ik het actiescherm aanpassen naar mijn wensen?

Het staande actieraam wordt in onze werkplaats geassembleerd en voorzien van een reflecterende rood/wit folie klasse 3 (Diamond Grade). Het actiescherm is standaard uitgerust met twee verkeersborden R3 Ø 60 cm  F05 - tegenligger heeft voorrang en wij kunnen het actiescherm echter volledig op uw wensen aanpassen. Geeft u de voorkeur aan een klapbaar bord, of een J16 – wegwerkzaamheden? Dan is dat uiteraard mogelijk. Vanzelfsprekend voldoet dit actieframe aan alle wettelijke eisen. Het actiescherm is dan ook standaard voorzien van vier 12V LED-knipperlampen. Uitbreiding van deze lampenset is optioneel. De bijbehorende stroomkabel met 7-polige stekker wordt meegeleverd.

 

Voor veilig werken binnen de bebouwde kom

Dit type I portrait actiescherm is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen de bebouwde kom. De maximaal toegestane snelheid met uitgeklapt scherm is 30 km p/u. Wilt u harder rijden, dan moet het scherm voor de veiligheid opgeborgen worden in de laadbak.

Voor montage van het actiescherm op een voertuig adviseren wij u onze gegalvaniseerde bevestigingsbeugels (w1643) te bestellen. Deze universele bevestigingsbeugels zijn geschikt voor bevestiging van alle actieschermen en actieframes, op elke aanhanger of laadbak van een pick-upwagen.

"

Specificaties

Specificaties
Verlichting 4 x 12 V LED-lampen
Reflectieklasse R3 (klasse 3)
Afmeting (LxB) 110 x 160 cm

p1938-doneerring

“kalibratie”