Hogedrukreiniger Stihl RE 130 Plus 10-135 bar

Artnr
r12025

  • Rotorjet voor het verwijderen van hardnekkig vuil op ongevoelige oppervlakken
  • Vlakstraalsproeier met drukverstelling voor reiniging gevoelige oppervlakken
  • Sproeiset voor toevoegen reinigingsmiddel
  • Inclusief met staal versterkte 9 meter lange hogedrukslang
  • Compleet met slanghaspel en bergvak voor voedingskabel en spuitmonden

Stihl RE 130 PLUS: krachtige hogedrukreiniger van 135 bar

De krachtige hogedrukreiniger Stihl RE 130 Plus 135 bar is voorzien van een krachtige rotorjet voor de reiniging van hardnekkig vuil op ongevoelige oppervlakken. Door de rotatiebeweging wordt de reinigende kracht van een geconcentreerde puntstraal met een groot oppervlakbereik gecombineerd. Heeft u te maken met gevoelige oppervlakken, dan kunt u de vlakstraalsproeier met drukverstelling voor de grondige reiniging inzetten.

Met de draaibare straalbuis kunt u de hogedrukstraal optimaal aan elke arbeidssituatie aanpassen. Bovendien kunt u reinigingsmiddel aan de sproeistraal toevoegen dankzij de standaard meegeleverde sproeiset om extra hardnekkig vuil te verwijderen. Deze sproeiset is zeer eenvoudig op de straalbuis te bevestigen.

Met staal versterkte 9 meter lange hogedrukslang voor het zware werk

De krachtige hogedrukreiniger Stihl RE 130 Plus 135 bar biedt maximaal comfort dankzij  de aluminium pompkop, de borstelloze inductiemotor en het ingebouwde chassis. De met staal versterkte 9 meter lange hogedrukslang is zeer robust en kan ook onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. De Stihl RE 130 Plus wordt met een slanghaspel geleverd om de hogedrukslang eenvoudig en praktisch te bewaren. Dankzij de opwikkelhulp is de slang met één hand op te rollen. Ook de voedingskabel is moeiteloos op te wikkelen. De voedingskabel kunt u samen met de spuitmonden veilig en praktisch opbergen in het op de zijkant gemonteerde bergvak.

De hoogwaardige en uitschuifbare telescoopgreep op de achterzijde van de machine maakt het mogelijk om de STIHL hogedrukreiniger comfortabel te transporteren en plaatsbesparend op te bergen.

Specificaties

Specificaties
Lucht/waterdebiet (m³/h) 0,42-0,5
Lengte 9 cm
Spanning 230
Gewicht 21,2

p1938-doneerring

“kalibratie”