Kruiwagen SMB 100 L geel

Artnr
s6215

  • Kruiwagen SMB 100 geschikt voor het allerzwaarste werk
  • Versterkt ovalen onderstel voor een ongekende draagkracht
  • Favoriete kruiwagen van stratenmakers en hoveniers
  • Standaard geleverd in het opvallende en niet verkleurende Visser & Visser geel
  • Makkelijk rechtop te zetten dankzij de beugel en de rechte voorkant

Kruiwagen SMB 100 geschikt voor het allerzwaarste werk

De SMB 100 van Altrad Fort is de favoriete kruiwagen van stratenmakers en hoveniers. De kunststof bak van HDPE-kwaliteit heeft een inhoud van 100 L, is ijzersterk en bestand tegen de zwaarste omstandigheden op het werk. Het frame met ovalen buis van 2,5 mm staal wanddikte - uitzonderlijk voor een kruiwagen - maakt deze kruiwagen onverwoestbaar! Bovendien is het onderstel elektrolytisch verzinkt onderstel, waardoor de SMB 100 beter beschermd is tegen roest.

Ondanks alle versterkingen weegt de SMB 100 slechts 18,5 kg! De ergonomisch vormgegeven handgrepen zorgen voor meer grip.

Het opvallende Visser & Visser geel verkleurt niet

Deze kruiwagen van Altrad Fort wordt standaard geleverd in het opvallende Visser & Visser geel. In alle kunststof onderdelen is een hoogwaardige UV-stabilisator verwerkt, zodat verkleuring door de zon niet optreedt. Dankzij de beugel en de rechte voorkant, kan de SMB 100 rechtop gezet worden, zonder om te vallen.

Extra versterkte wielophanging

De kruiwagen heeft een extra versterkte wielophanging. Het wiel is standaard voorzien van duurzame 4 ply buitenband. Deze raakt minder snel lek en heeft een grotere draagkracht. De maximale draagkracht van de Altrad Fort SMB 100 kruiwagen bedraagt 150 kg.

Specificaties

Specificaties
Bak (kruiwagen) HDPE-7,0 mm
Afmetingen (LxBxH) 144 x 60 x 66 cm
Wiel SMB blauw
Maximale lading 150 kg
Inhoud 100 L

p1938-doneerring

“kalibratie”