Kruiwagen SMB 100 L geel met anti-lekband

Artnr
s6103

  • Kruiwagen SMB 100 geschikt voor het allerzwaarste werk
  • Versterkt ovalen onderstel voor een ongekende draagkracht
  • Favoriete kruiwagen van stratenmakers en hoveniers
  • Voorzien van anti-lekband met kunststof velg 
  • Makkelijk rechtop te zetten dankzij de beugel en de rechte voorkant

"

Kruiwagen SMB 100 geschikt voor het allerzwaarste werk

De SMB 100 van Altrad Fort is de favoriete kruiwagen van stratenmakers en hoveniers. De kunststof bak van HDPE-kwaliteit heeft een inhoud van 100 L, is ijzersterk en bestand tegen de zwaarste omstandigheden op het werk. Het frame met ovalen buis van 2,5 mm staal wanddikte - uitzonderlijk voor een kruiwagen - maakt deze kruiwagen onverwoestbaar! Bovendien is het onderstel elektrolytisch verzinkt onderstel, waardoor de SMB 100 beter beschermd is tegen roest.

Ondanks alle versterkingen weegt de SMB 100 slechts 18,5 kg! De ergonomisch vormgegeven handgrepen zorgen voor meer grip.

Het opvallende Visser & Visser geel verkleurt niet

Deze kruiwagen van Altrad Fort wordt standaard geleverd in het opvallende Visser & Visser geel. In alle kunststof onderdelen is een hoogwaardige UV-stabilisator verwerkt, zodat verkleuring door de zon niet optreedt. Dankzij de beugel en de rechte voorkant, kan de SMB 100 rechtop gezet worden, zonder om te vallen.

Nooit meer lek-wiel 

De kruiwagen heeft een extra versterkte wielophanging. Het wiel is voorzien van duurzame polyurethaan band. Dit wiel met kunststof velg raakt nooit meer lek en heeft een grote draagkracht. De maximale draagkracht van de Altrad Fort SMB 100 kruiwagen bedraagt 150 kg.

"

Specificaties

Specificaties
Aslengte 13 cm
Bak (kruiwagen) HDPE-7,0 mm
Afmetingen (LxBxH) 144 x 60 x 66 cm
Merk Altrad Fort
Materiaal band Lekvrij
Inhoud 100 L
Asgat wiel 20 mm
Draagvermogen 150 kg

p1938-doneerring

“kalibratie”