Tegelknippers en steenknippers

Wanneer u uw tegels of bepaalde stenen wilt knippen, is er eigenlijk maar één manier waarop u dit goed kunt doen: met een tegelknipper. Het vinden van een geschikte steenknipper of tegelknipper is nogal een flinke uitdaging. Gelukkig hoeft u niet langer te zoeken, wat u bent bij Visser & Visser terechtgekomen. Doordat ons bedrijf ruim vijftig jaar ervaring heeft in deze branche, is niets teveel gevraagd en kunt u dus met al uw vragen, opmerkingen en problemen naar ons toe komen. Dat u uw nieuwe tegelknipper bij Visser & Visser kunt vinden, is een feit!

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een tegelknipper?

Om een een beeld te krijgen van hoe dat knippen van stenen en tegels voor bestrating nu in z’n werk gaat, gaan we er hier dieper op in. Bij Visser & Visser bieden we naast hydraulische- ook ‘reguliere’ tegelknippers. Waar de ‘reguliere’ tegelknippers met de hand bediend worden door middel van lange hendels, ook wel een hefboomsysteem genoemd. Deze zijn net als de hydraulische variant goed te gebruiken voor harde materialen als natuursteen, kinderkopjes en dikke tegels. Naast dat de steenknippers van Visser & Visser geschikt zijn voor particulier gebruik, bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor onder andere hoveniers. Onze steenknippers zijn voorzien van vaste hardmetalen driehoekige- of vierkante messen en zijn dus zowel drie- als vierzijdig te gebruiken. De knipkracht zonder inspanning? Maar liefst 21 ton! Dat u bij Visser & Visser dus een kwalitatief goede tegelknipper kunt vinden, is wel duidelijk! 

De verschillende steenknippers van Visser & Visser

Op onze website vindt u meer dan genoeg varianten op de reguliere tegelknipper tang. Zo kunt u ervoor kiezen om een tegelknipper Almi AL43SH21 Hydraulisch aan te schaffen, maar ook zijn er mogelijkheden als een tegelknipper Almi AL33 easy verzinkt. Het is hoe dan ook belangrijk dat u zich op voorhand voldoende inleest in de specifieke steenknipper. We raden u aan om altijd zowel de productomschrijving als de productspecificaties door te nemen om eventuele misverstanden op termijn te voorkomen.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een tegelknipper. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat die ene steenknipper geschikt is voor uw volgende project!

Een tegelknipper kopen bij Visser & Visser

Wanneer u de geschikte tegelknipper heeft gevonden, kunt u deze op onze website gemakkelijk bestellen. U voegt uw tegelknipper simpelweg toe aan uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens af. Ons team komt dan in actie om er alles aan te doen om uw steenknipper zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Wilt u een steenknipper huren? Vraag dan even naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Door onze betrouwbare levering, kunt u uw nieuwe tegelknipper spoedig verwachten. Is het één en ander niet helemaal naar wens? Neem dan meteen contact op met ons. Samen komen we overal uit!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace