Tegelknippers en steenknippers

Wanneer u uw tegels of bepaalde stenen wilt knippen, is er eigenlijk maar één manier waarop u dit goed kunt doen: met een tegelknipper. Het vinden van een geschikte steenknipper of tegelknipper is nogal een flinke uitdaging. Gelukkig hoeft u niet langer te zoeken, wat u bent bij Visser & Visser terechtgekomen. Doordat ons bedrijf ruim vijftig jaar ervaring heeft in deze branche, is niets teveel gevraagd en kunt u dus met al uw vragen, opmerkingen en problemen naar ons toe komen. Dat u uw nieuwe tegelknipper bij Visser & Visser kunt vinden, is een feit!

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een tegelknipper?

Een tegelknipper kan ingezet worden om verschillende harde materialen als natuursteen, kinderkopjes en dikke tegels op maat te knippen. Dit kunt u doen met een ‘reguliere’ tegelknipper, maar ook met een hydraulische variant. De reguliere tegelknippers worden met de hand bediend door middel van lange hendels, ook wel een hefboomsysteem genoemd. Zo kunt u zonder al te veel inspanning de tegels en stenen knippen. Wilt u helemaal geen moeite hoeven doen voor het knippen van stenen en tegels? Overweeg dan om een hydraulische tegelknipper aan te schaffen. Hierbij hoeft u zelf geen kracht te zetten en doet de machine al het werk voor u. Een reguliere tegelknipper is vooral geschikt voor particulier gebruik, terwijl een hydraulische tegelknipper bijvoorbeeld goed van pas komt bij het professioneel aanleggen van tuinen door hoveniers. Dat u bij Visser & Visser dus een kwalitatief goede tegelknipper kunt vinden, is wel duidelijk!

De verschillende steenknippers van Visser & Visser

Wat betreft een reguliere tegelknipper heeft u bij ons de keuze uit verschillende opties. Neem bijvoorbeeld de tegelknipper ALMI AL-33 verzinkt of de ALMI AL-43 verzinkt. Het cijfer dat u in de productnaam ziet staan heeft betrekking op de knipbreedte, in dit geval 330 of 430 millimeter. Daarnaast bieden we ook tegelknippers aan met een zogenoemde Easy Cutting Power technologie waarmee u 20% lichter kunt knippen. Onder andere de ALMI AL-33 easy verzinkt en de ALMI AL-43 easy verzinkt beschikken over deze technologie. Zoekt u een hydraulische tegelknipper? Kijkt u dan eens bij de ALMI AL-43SH14 hydraulisch of de ALMI AL-43SH21 hydraulisch. Het is hoe dan ook belangrijk dat u zich op voorhand voldoende inleest in de specifieke steenknipper. We raden u aan om altijd zowel de productomschrijving als de productspecificaties door te nemen om eventuele misverstanden op termijn te voorkomen.

Los te verkrijgen accessoires en onderdelen

Natuurlijk kan het voorkomen dat op den duur een onderdeel kapot gaat of versleten raakt. Een machine of apparaat dat u veelvuldig gebruikt is nu eenmaal aan slijtage onderhevig. Zelfs wanneer u alle instructies netjes opvolgt en geen gekke dingen met uw tegelknipper doet, zult u merken dat de onderdelen na verloop van tijd beginnen te slijten. Gelukkig kunt u bij ons ook diverse accessoires en onderdelen los kopen. Denk bijvoorbeeld aan reserve (zwenk)wielen, reserve messen (zowel driehoekig als vierkant) en boutjes. Ook kunt u bij ons een reserveaccu of een complete accubox bestellen. Of wat dacht u van een handig draagplateau voor uw tegelknipper met centimeter verdeling?

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een tegelknipper. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat die ene steenknipper geschikt is voor uw volgende project!

Een tegelknipper kopen bij Visser & Visser

Wanneer u de geschikte tegelknipper heeft gevonden, kunt u deze op onze website gemakkelijk bestellen. U voegt uw tegelknipper simpelweg toe aan uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens af. Ons team komt dan in actie om er alles aan te doen om uw steenknipper zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Wilt u een steenknipper huren? Vraag dan even naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Door onze betrouwbare levering, kunt u uw nieuwe tegelknipper spoedig verwachten. Is het één en ander niet helemaal naar wens? Neem dan meteen contact op met ons. Samen komen we overal uit!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda