Tegelknipper Almi AL-43SH21 Hydraulisch

Artnr
s7279

  • Elektrisch hydraulisch aangedreven steenknipper
  • Speciaal voor extreem harde materialen als natuursteen, kinderkopjes, dikke tegels, etc.
  • Ook ideaal voor hoveniers
  • Vaste hardmetalen driehoeksmessen, 3-zijdig te gebruiken
  • Maar liefst 21 ton knipkracht zonder inspanning

Almi AL43SH21: 21 ton knipkracht zonder inspanning!

Door het vaste mes van de AL43SH21 kunnen extreem harde materialen zoals natuursteen en graniet moeiteloos geknipt worden. De hardmetalen driehoeksmessen van deze elektrisch hydraulisch aangedreven tegelknipper kunnen 3-zijdig gebruikt worden. Hierdoor is de steenknipper ook te gebruiken door hoveniers bij het aanleggen van tuinen.

Hoe hard de te knippen materialen ook zijn, de stratenmaker of hovenier hoeft zich niet meer in te spannen bij het knippen van stenen: met één druk op de knop behaalt deze AL43SH21 van Almi een knipkracht van maar liefst 21 ton!

De elektro-hydraulische steenknippers van Almi zijn uitgerust met 5 cilinders op rij. Hierdoor wordt de druk altijd gelijk verdeeld over het te knippen oppervlak. Zelfs bij kinderkopjes of graniet kunt u met de AL43SH21 altijd een perfect strakke en rechte knip maken.

Net als de AL43SH14 is de AL43SH21 uitgerust met een onderhoudsvrije accu en een volautomatische lader die in de behuizing van de machine is gemonteerd. Zodra de accu geladen is, schakelt de lader automatisch over in onderhoudsstand.

Moeiteloos door de hardste materialen met de Almi AL43SH21

De Almi AL-43SH21 heeft een knipbreedte van 50 – 430 mm. Natuursteen, kinderkopjes en dikke tegels zijn geen partij voor de hardmetalen snijtanden die flexibel zijn opgesteld. Deze snijtanden passen zich aan naar de vorm van de steen tot 4 mm oneffenheid, met een strakke en perfect knip als resultaat. De kniphoogte stelt u eenvoudig in met de enkele spindel. De Almi AL43SH21 is buitengewoon gebruiksvriendelijk, mede dankzij de grote slaglengte van 25 mm. Hierdoor hoeft de gebruiker de hoogte van de steenknipper minder vaak af te stellen. U plaatst de steen op de verende draagplaten, die voorzien zijn van liniaal en gradenverdeling om de steen moeiteloos op de gewenste lengte te kunnen knippen.

Inzet gerobotiseerde lascel voor constante kwaliteit

Zoals elke Almi steenknipper wordt ook de AL43SH21 geproduceerd op een geavanceerde gerobotiseerde lascel. Hiermee wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. Bovendien worden alle onderdelen van deze tegelknipper elektrolytisch verzinkt. Dit staat garant voor een extra lange levensduur!

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Hydraulisch
Aantal spindels 1 (easy)
Toepassing Recht en schuin (90° - 45°)
Gewicht 150 kg
Type mes Vast driehoeksmes
Merk Almi
Knipbreedte 50 - 430 mm
Kniphoogte 20 - 220 mm
Geschikt voor Dikke tegels, graniet en natuursteen

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo