Tegelknipper Almi AL-43SH14 Hydraulisch

Artnr
s7278

  • Elektrisch hydraulisch aangedreven steenknipper
  • Knipkracht van 14 ton met één druk op de knop
  • Perfect voor natuursteen, dikke tegels en klinkers met een onregelmatig oppervlak
  • Kunststof lamellen mes met hardmetalen driehoeksmessen, flexibel opgesteld tot 4 mm oneffenheid
  • ’s nachts laden en vervolgens de hele dag vooruit

Knipkracht van 14 ton met één druk op de knop

De AL43SH14 wordt elektrisch hydraulisch aangedreven. Dat betekent dat de stratenmaker zich niet hoeft in te spannen bij het knippen van de stenen: met één druk op de knop behaalt deze AL43SH14 van Almi een knipkracht van maar liefst 14 ton!

De elektro-hydraulische steenknippers van Almi zijn uitgerust met 5 cilinders op rij. Hierdoor wordt de druk altijd gelijk verdeeld over het te knippen oppervlak. Het resultaat: een perfect strakke en rechte knip.

De hele dag vooruit met de onderhoudsvrije accu

De AL43SH14 is uitgerust met een onderhoudsvrije accu en een volautomatische lader die in de behuizing van de machine is gemonteerd. Met een geladen batterij kunt u de hele dag vooruit. Na werktijd haalt u de accubak van de steenknipper af en laadt u de batterij ‘s nachts weer op met de volautomatische lader. Deze schakelt automatisch over in onderhoudsstand als de accu geladen is.

Almi AL43SH14: kind kan de was doen!

De Almi AL43SH14 heeft een knipbreedte van 50 – 430 mm. (Gebakken) klinkers en tegels zijn geen partij voor de hardmetalen snijtanden die flexibel zijn opgesteld. Deze snijtanden passen zich aan naar de vorm van de steen tot 4 mm oneffenheid, met een strakke en perfect knip als resultaat. Bovendien is Almi AL43SH14 buitengewoon gebruiksvriendelijk, mede dankzij de grote slaglengte van 25 mm. Hierdoor hoeft de gebruiker de hoogte van de steenknipper minder vaak af te stellen. De kniphoogte stelt u eenvoudig in met de enkele spindel. U plaatst de steen op de verende draagplaten, die voorzien zijn van liniaal en gradenverdeling om de steen op de gewenste lengte te kunnen knippen. Kind kan de was doen!

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Hydraulisch
Aantal spindels 1 (easy)
Toepassing Recht en schuin (90° - 45°)
Gewicht 150 kg
Type mes Flexibel driehoeksmes
Merk Almi
Knipbreedte 50 - 430 mm
Kniphoogte 20 - 220 mm
Geschikt voor Gebakken klinkers, klinkers en tegels

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo