Topcon HiPer VR GPS Rover

Artnr
h6092

  • Ideaal voor onder andere geometrische plaatsbepaling, landmeten en uitzetten
  • Universele tracking technologie voor alle satellieten en constellaties (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou) 
  • Productiviteit verhogend, snelle en nauwkeurig 
  • Meet zelfs onder bomen en tegen gebouwen 
  • Tot op de centimeter nauwkeurig
  • Schokbestendig en stof- en waterdicht IP67 dankzij sterke magnesium behuizing
  • Interne Longlife batterijen met werkingsduur tot 20 uur  

Vrijblijvende demonstratie ? 

Wij laten u graag persoonlijk ervaren hoe eenvoudig het is om met dit systeem te werken. Neem contact op met onze serviceafdeling: 076 541 50 73 of info@visserbreda.nl om een afspraak te maken voor een vrijblijvende demonstratie.  

Geavanceerde techniek, eenvoudige bediening

Grondwerkzaamheden, een kavel inmeten of een park of tuin inrichten, met de HiPer VR GNSS*-ontvanger van Topcon kunt u de exacte plaats bepalen. De HiPer VR is tot op de centimeter nauwkeurig en daardoor ideaal voor onder andere geometrische plaatsbepaling, landmeten en uitzetten. De bediening is een koud kunstje, één persoon kan werkzaamheden uitzetten of inmeten. Hierdoor hoeft u geen externe specialist meer in te huren, maar kunt u al uw metingen zelf uitvoeren. De gegevens die u met de HiPer VR ontvangt, worden direct verwerkt op een veldcomputer die uiteraard bestand moet zijn tegen extreme omstandigheden. Bij Visser & Visser geven wij daarom de voorkeur aan de Topcon veldcomputer FC-6000.

Kan tegen een stootje

Dat de HiPer VR tegen een stootje kan, is zacht uitgedrukt. Door het robuuste ontwerp en de sterke magnesium behuizing is de HiPer VR ontvanger uiterst schokbestendig. Bovendien is de rover waterdicht, doordat deze geen kabels of batterijklepjes heeft. Ook over de bedrijfsduur hoeft u zich geen zorgen te maken: de HiPer VR werkt tot 12 uur. Ondanks die robuuste vormgeving is deze GNSS-rover licht, compact en makkelijk te hanteren.

Dekking in heel Nederland

De HiPer VR is uitgerust met de gepatenteerde Universal Tracking Channels TM . De rover is voorbereid om alle beschikbare satellieten te volgen. GPS, GLONASS, Galileo en Beidou, overal in Nederland vangt de HiPer VR wel één of meerdere satellietsignalen op. Door de nieuwste technologie presteert de HiPer VR nog beter dan zijn voorgangers, terwijl u minder kanalen nodig heeft. Is er sprake van dicht struikgewas of zijn er andere obstakels? Het moet wel heel gek lopen wil deze GNSS-ontvanger er geen raad mee weten: de HiPer VR presteert ook uitstekend onder moeilijke omstandigheden.

Specificaties

Specificaties
Meetnauwkeurigheid op de cm nauwkeurig
Intern geheugen 8 GB SDHC
Kanalen 226 (universsal tracking channels technology) 410-470 MHz 410-470 MHz)
Gewicht 1150 gram
Functies Optioneel: tilt-functie tot 15° scheefstand
Frequentie 410-470 MHz
Bedrijfstemperatuur -40°C to 70°C
Afmeting (LxBxH) 15 x 10 x 15 cm
Merk Topcon
Beschermingsgraad IP 67

p1938-doneerring

“kalibratie”