Rioollaser Spectra DG813

Artnr
h5055

  • Zeer compact ontwerp: past door de smalste rioolbuizen
  • Eenvoudig te bedienen, iedereen kan ermee overweg
  • Dankzij kruisascompensatie makkelijk op te stellen
  • Hoogste automatische nivelleerbereik in zijn klasse
  • Stof- en waterdicht IP68, makkelijk schoon te maken

Spot Finder maakt de Spectra DG813 tot de beste uitlijner ooit

De lijnlaser Spectra DG813 heeft dezelfde specificaties als de DG613, aangevuld met vele extra's. Het grootse pluspunt van de DG813 is de intelligente Spot Finder . Hierdoor lijnt de DG813 automatisch uit. Dankzij de Spot Match kunt u controleren of de rioolbuis op de juiste helling is geïnstalleerd of de helling van bestaand leidingwerk vaststellen. Bovendien kunt u de Spot Search gebruiken om de straal handmatig over lange afstanden te lokaliseren.

Rioollaser Spectra DG813 voor de smalste rioolbuizen

Net als de DG613 is de DG813 zeer compact en geschikt voor de smalste rioolbuizen. De Spectra DG813 is makkelijk te bedienen, iedereen kan ermee overweg. Het extra grote display geeft alle belangrijke informatie in één oogopslag weer. Handig is dat het scherm van de meegeleverde afstandsbediening RC803 exact dezelfde informatie biedt als het display van de rioollaser.

Hoogste automatische nivelleerbereik in zijn klasse

De rioollaser is uitgerust met kruisascompensatie waardoor deze makkelijk is op te stellen. De laser hoeft in de buis niet meer waterpas te staan. Dat doet de laser na plaatsing zelf: de DG813 heeft namelijk het hoogste automatische nivelleerbereik in zijn klasse. Uiteraard is deze rioollaser stof- en waterdicht IP68. Na gebruik is het laserinstrument makkelijk schoon te maken. Als er uitgebreid onderhoud nodig is, geeft de laser dat zelf aan. De DG813 heeft een gigantisch bereik: de laserstraal is tot op een afstand van maar liefst 150 meter duidelijk te zien. Ook de afstandsbediening RC803 heeft zo’n groot bereik: radiografisch is de rioollaser tot op een afstand van 130 meter te bedienen, met het infraroodsignaal is zelfs 150 meter haalbaar.

Specificaties

Specificaties
Laserklasse 3R
Maximale afwijking ± 1,5 mm over 30 m
Zelfnivelleringsbereik Gehele afschotbereik
Gewicht 3.98 kg
Gebruik Buiten
Afmeting (LxBxH) Ø13,5 x 25 cm
Afschotbereik -12% tot +40%
Merk Spectra
Zelfnivellerend Ja
Statiefaansluiting 5/8"
Beschermingsgraad IP 68
Valbestendigheid 1 m op beton
Voeding Accupakket
Werkduur Accu: 40 uur / alkalinebatterijen: 50 uur
Bereik 150 m
Oplaadbaar Ja
Afschot Ja

p1938-doneerring

“kalibratie”