Bandenzaag Stihl TSA 230 Ø 230 mm

Artnr
s18216

  • Bijzonder lichte en kleine accudoorslijper
  • Optimale flexibiliteit door accutechnologie
  • Universeel, zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Stofvrij werken dankzij water- en stofzuigeraansluiting
  • Onderhoudsarme borstelloze EC-motor voor lange levensduur

Accu-doorslijpmachine Stihl TSA 230: optimale flexibiliteit

De nieuwe Stihl TSA 230 is de eerste op accu werkende doorslijpmachine op de markt met een doorslijpschijf van 230 mm. De doorslijper TSA 230 is met een gewicht van slechts 3,9 kg (zonder accu) bijzonder licht en klein.

De draadloze accutechnologie maakt u extreem flexibel: deze accu-doorslijpmachine met een snijdiepte tot 70 mm kan worden gebruikt voor talloze toepassingen. De accudoorslijpmachine TSA 230 start snel en comfortabel met één druk op de knop. Omdat de accumachine volledig emissievrij is, kunt u er zelfs in afgesloten ruimtes zonder stroomvoorziening prima mee uit de voeten. Bovendien kan de Stihl TSA 230 ook buiten bij slecht weer ingezet worden dankzij de geïntegreerde vochtbescherming.

 

Veilig en stofvrij werken

De veilige Stihl TSA 230 beschikt over een asblokkering om doorslijpschijven eenvoudig te vervangen, een uitlooprem om snel te stoppen en een centrale hoofdschakelaar om de machine volledig uit te schakelen. De borstelloze EC-motor heeft een bijzonder lange levensduur en is onderhoudsarm. Bovendien zorgen de standaard bijgeleverde wateraansluiting en toebehoren voor het aansluiten op een stofzuiger voor een stofvrije werkplek.

Of u nu binnen of buiten aan het werk bent, met de TSA 230 is uw werkplek stofvrij en een stuk stiller!

Specificaties

Specificaties
Gewicht 3,9 kg
Merk Stihl
Snijcirkel diameter Ø 230 mm

p1938-doneerring

“kalibratie”