Egalisatieschuif Strakvlak III DV smal | 70-120 cm

Artnr
s4634

  • Handig en snel afreimaatje voor hovenier en de stratenmaker
  • Verlicht het zware afreiwerk
  • Gratis verzending
  • Perfect voor de grove voorbewerking
  • Zowel vlak als in een dakprofiel gecombineerd in één Strakvlak
  • Uw rug wordt gespaard door verstelbare wielen en basisarm

Strakvlak: afreien is geen zware klus meer

Strakvlak is ons paradepaardje. Niet voor niets, het is het eerste handegalisatiebord dat door Vakorganisaties en arbo-instellingen met open armen werd ontvangen omdat het de fysieke belasting voor de gebruiker aanzienlijk verlaagt. Vanaf nu is afreien geen zware klus meer, uw rug wordt gespaard! Bij deze speciaal door Visser & Visser ontwikkelde handegalisatieborden is veel aandacht gegaan naar de ergonomie. Zo zijn de degelijke maar lichtgewicht kunststof wielen net als de basisarm in hoogte verstelbaar.

Perfect voor de grove voorbewerking

De Strakvlak egalisatieschuif is er in drie uitvoeringen. De verstelbare Strakvlak III DV egalisatieschuif is perfect voor de grove voorbewerking van het terrein. Deze smalste Strakvlak is traploos verstelbaar en 70 - 120 cm breed. Hierdoor kunt u in korte tijd veel materiaal verplaatsen en het terrein grof egaliseren. Net zoals de brede Strakvlak heeft de Strakvlak III DV rechte egalisatiebladen die ook in een dakvlak-stand geplaatst kunnen worden.

Strakvlak - egaliseren en profileren met gemak!

Strakvlak is het handige en snelle afreimaatje voor hovenier en de stratenmaker om het zware afreiwerk te verlichten: Strakvlak - egaliseren en profileren met gemak! Ook wanneer machinaal afreien niet mogelijk is, egaliseert Strakvlak zandbanen voor bestrating, gazons en grindpaden in een handomdraai.

Specificaties

Specificaties
Gewicht 23,25 kg
Werkbreedte 70 - 120 cm
Wieldiameter 250 mm
Hoogte bedieningsstuur 70 - 90 cm
Wiel Massief kunststof
Stelhoogte wielen -45 mm tot +175 mm
Merk Strakvlak

p1938-doneerring

“kalibratie”