Egalisatieschuif Strakvlak LSR lasergestuurd

Artnr
s4701

  • Vrijblijvende demonstratie en deskundig advies!
  • Lasergestuurd, zelf nivellerend en eenvoudige knopbediening
  • Creëer moeiteloos een strakke zandbaan
  • Gratis verzending
  • Uitzetten referentiepunten niet meer nodig
  • Nulpunt afzonderlijk aan te passen op linker- en rechter laserontvanger
  • Ideaal in combinatie met dubbel-afschotlaser

Strakvlak LSR: lasergestuurd en zelf-nivellerend

Wanneer machinaal afreien niet mogelijk is, is het egaliseren van zand, onderbanen of beddingen voor bestrating, gazons en grindpaden een fluitje van een cent met de Strakvlak egalisatieschuif. Alleen het uitzetten van referenties met maatstenen is altijd nog een nauwkeurige en behoorlijk tijdrovende klus. Dankzij de nieuwe lasergestuurde en automatisch nivellerende Strakvlak LSR komt daar nu ook een einde aan. 

Uitzetten referentiepunten niet meer nodig

Met de Strakvlak LSR is het niet langer nodig om referentiepunten uit te zetten. De laserontvanger volgt het door de laser aangegeven profiel, waarbij het oppervlak stap voor stap wordt geëgaliseerd. De Strakvlak LSR egalisatieschuif is zelf-nivellerend dankzij een computer in de control box. Deze computer stuurt de twee elektrische levelmotoren aan, die automatisch de positie van de zijwielen ten opzichte van het egalisatiebord aanpassen. Met andere woorden, de wielen volgen het terrein en het egalisatiebord volgt de laser. 

Egaliseren wordt nu nog gemakkelijker

De bedieningsarm is voorzien van een eenvoudige knopbediening, waarmee het nulpunt op de laserontvanger kan worden verplaatst. Het nulpunt kan afzonderlijk worden aangepast op de linker- en rechter laserontvanger. Dit is handig wanneer het bestaande afschot (oftewel het profiel) in het werk aangepast moet worden, bijvoorbeeld voor een straatkolk. We raden aan om de Strakvlak LSR te gebruiken in combinatie met een dubbel-afschotlaser.

Hoogwaardige materialen

De Strakvlak LSR is ontworpen op basis van de Strakvlak IV. In tegenstelling tot de Strakvlak IV heeft de lasergestuurde versie één egalisatieblad met een vaste maat. Dit bespaart materiaal en gewicht. Voor de aansturing van de nivelleringsmotoren is de Strakvlak LSR uitgerust met hoogwaardige verwisselbare Makita-accu's. De Strakvlak LSR zelf wordt handmatig aangedreven.

Voordat het egalisatiebord wordt gebruikt, moet de onderbaan al bij benadering op de gewenste hoogte zijn gebracht. Met afreien wordt deze hoogte minimaal gewijzigd; een egalisatiebord is dan ook niet geschikt om te kilveren.

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Handmatig
Breedte 126 cm
Gewicht 49 kg
Merk Strakvlak

p1938-doneerring

“kalibratie”