Bladblazer Stihl type BR 600 10,2 kg

Artnr
P17848

  • Voor efficiënt verwijderen van gemaaid gras, snoeiafval, blad of afval
  • Blaaskracht van maar liefst 32 N!
  • Prettig werken door antivibratiesysteem en multifunctionele handgreep
  • Met 4-MIX®-motor: hoge blaaskracht, emissiearm en excellente trekkracht
  • Comfortabel draagsysteem met hoogte- en hoekverstelling en heupgordel

Stihl BR 600: Extreem krachtige benzine bladblazer voor professioneel gebruik

De extreem krachtige, ruggedragen benzine bladblazer BR 600 van Stihl heeft een hoge luchtdoorzet. Deze bladblazer is dan ook bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en het snel en efficiënt verwijderen van onder andere gemaaid gras, snoeiafval, blad of afval op grote terreinen.

Emissiearme 4-MIX®-motor met blaaskracht van maar liefst 32 N

dankzij de extreem krachtige 4-MIX®-motor. Deze combineert de voordelen van de 2-takt en 4-takt-motor. De 4-MIX®-motor staat onder meer garant voor minder uitlaatgassen, geen olie verversen en een excellente trekkracht. Het automatische decompressiesysteem verlengt de openingstijd van de kleppen bij het starten. Hierdoor is minder kracht aan de koord nodig.

Heupgordel voor extra verlichting bij werkzaamheden van lange duur

De Stihl BR 600 beschikt over het antivibratiesysteem dat de rugspieren enorm ontlast. De greep is vibratiearm door de rubberen buffers die de overdracht van trillingen verminderen. De bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in de multifunctionele handgreep geïntegreerd, waardoor de BR 600 bladblazer zeer eenvoudig te bedienen is. Om ervoor te zorgen dat u de bladblazer de hele dag kunt gebruiken, is deze uitgerust met een comfortabel draagsysteem met hoogte- en hoekverstelling en ademend rugkussen. De BR 600 is bovendien voorzien van een heupgordel voor extra verlichting bij werkzaamheden van lange duur.

Specificaties

Specificaties
Merk Stihl
Cilinderinhoud 64,8 cm³
Lucht/waterdebiet (m³/h) 1150
Gewicht 10,2 kg
Blaaskracht 32 N

p1938-doneerring

“kalibratie”