Afvalbakken

Het maakt in feite niet uit waar men is, er komt altijd wel een moment dat er iets weggegooid moet worden. Met veel pech staan er geen afvalbakken in de buurt. Zo ontstaat snel het scenario dat het vuilnis op de grond belandt. Door meer afvalbakken te plaatsen, wordt dit probleem snel verleden tijd en het afval belandt (hopelijk) niet meer op straat terecht. Dit is niet alleen beter voor onszelf maar natuurlijk ook voor dieren en het milieu

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-48 van 59

 • 2
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 25-48 van 59

 • 2
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Afvalbak (voor) buiten

  Als u een afvalbak voor buiten wilt bestellen, dan moet u er rekening mee houden dat het van een robuust materiaal gemaakt is. Daardoor is de afvalbak niet eenvoudig door weersomstandigheden, vandalisme of slechte fabricatie kapot te krijgen. Kies bijvoorbeeld liever een stalen afvalbak in plaats van een bak van polyester.

  Capitole afvalbakU kent een capitole afvalbak vast en zeker van openbare plekken. Meestal komt men deze groene afvalbakken in parken, steden of opstapplaatsen van het openbaar vervoer tegen. Vrijwel overal waar mensen iets hebben om weg te gooien. Het is ook van uiterst belang dat er op zoveel mogelijk plaatsen afvalbakken staan, zodat mensen niet zo snel geneigd zijn hun afval op de straat te dumpen, wat vanzelfsprekend slecht is voor het milieu.

  Afvalbak 50 liter

  Er zijn verschillende afvalbakken met een inhoudsmaat van 50 liter. Sommige kunnen naar voren worden gekanteld om de afvalzak te vervangen. Anderen hebben juist een uitneembare binnenbak om de afvalbakken te legen.

  Verschillende keuzeopties

  Daarnaast zijn er ook afvalbakken van 70 liter of 55 liter. Deze zijn eenvoudig leeg te maken door de driekant-kliksluiting aan de zijkant van de afvalbak. Naast de standaard kleur dennengroen zijn er ook andere kleuren mogelijk. Contacteer ons voor de mogelijkheden. Zowel de afvalbak van 55 liter en die van 70 liter zijn beter bestand tegen vandalisme.

  Andere producten binnen ons assortiment

  Binnen ons brede assortiment bieden wij nog vele andere producten omtrent afvalruimers. Bijvoorbeeld diverse grijpstokken, afvalzakhouders, afvalzakken, raapmanden en veegwagens. Ook de klassieke blikvanger ontbreekt uiteraard niet binnen ons assortiment.

  Ons team staat voor u klaar

  Bij vragen, suggesties en opmerkingen over de afvalbakken staat onze vakkundige klantenservice natuurlijk voor u klaar. Het maakt niet uit welke bezwaren u heeft, er is altijd een oplossing te vinden. Ook wanneer u graag meer informatie over de producten binnen ons assortiment wenst te ontvangen, mag u graag contact met ons opnemen. Gezamenlijk zullen wij met u op zoek het passende antwoord. Bij Visser & Visser bent u van een uitstekende service verzekerd.

  Afvalbak voor buiten kopen

  Heeft u toevallig al een afvalbak of groenvoorziening gevonden die u overtuigd? Dan hoeft u het product alleen nog maar te bestellen. Binnen enkele kliks heeft u een bestelling geplaatst. Door het invoeren van uw gegevens en het betalen van de order bent u van de levering van de afvalbak verzekerd. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen, hoeft u enkel en alleen nog maar te wachten tot uw bestelling geleverd wordt. Wij doen er alles aan om de producten zo snel mogelijk te versturen, zodat u nooit lang hoeft te wachten. We streven ernaar uw bestelling binnen 48 uur af te handelen.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo