Doneerring blikjes/petfles voor afvalbak groen RAL 6009

Artnr
p1938

  • Deskundig advies
  • Duurzame en innovatieve producten
  • Een klantgerichte benadering en snelle levering
  • Ruim 50 jaar vakervaring
  • Zowel courante als speciale producten
  • Eigen fabricage en eigen letterstudio
  • Uitgebreide verhuur- en reparatie-afdeling
  • Servicepunt voor kalibratie, reparatie en onderhoud van alle lasers

Doneerring voor statiegeldflesjes helpt de minder bedeelden

De Doneerring is een speciale ring die bevestigd kan worden aan afvalbakken voor buiten. Hier kunnen mensen hun lege statiegeldflesjes en -blikjes in plaatsen, zodat anderen ze op een waardige manier kunnen verzamelen om vervolgens het statiegeld te innen. Zo helpen we elkaar.

Niet minder maar meer zwerfaval door statiegeld

Sinds er statiegeld voor zowel flesjes als blikjes is ingevoerd, ligt er veel ‘geld’ in de Nederlandse afvalbakken. Het statiegeld werd ingevoerd om zwerfvuil te voorkomen, maar inmiddels blijkt dat er vaak juist meer afval op straat belandt. Dat komt omdat er steeds meer mensen ‘graven’ in de afvalbakken, op zoek naar de flesjes en blikjes om het statiegeld te kunnen innen. Voor kinderen misschien een leuke bijverdienste, maar helaas voor sommige volwassenen broodnodig om rond te kunnen komen.

Doneerring steeds vaker in het straatbeeld te zien

Visser & Visser ontwikkelde daarom voor de afvalbakken type Capitole en type Collect een speciale Doneerring. Een vergelijkbaar product is al in meer dan 100 Duitse steden geïnstalleerd en ook in Nederlandse steden komt u de Doneerring steeds vaker tegen. Dankzij deze ring is het doneren van lege flesjes en blikjes met statiegeld super eenvoudig. Bovendien snijdt het mes aan twee kanten: mensen hoeven niet meer op inhumane wijze in de afvalbakken te graven, waardoor er ook minder zwerfafval op straat zal belanden.

Kleurmogelijkheden Doneerring

De Doneerring is verkrijgbaar in de standaard kleur dennengroen (RAL6009). Bent u op zoek naar een andere kleur? Vraag onze collega’s van de verkoop naar de mogelijkheden.

Specificaties

Specificaties
Kleur RAL 6009
Materiaal Aluminium

p1938-doneerring

“kalibratie”