Topcon laser RL-H5A BT met toebehoren in een koffer

Artnr
h2320

  • Roterende allround laser voor vrijwel alle bouwtoepassingen
  • Nivelleert volledig automatisch, bereik horizontaal circa 5 graden
  • Zeer nauwkeurig: maximale afwijking 4,8 mm op 100 meter
  • Uitgebreid getest op o.a. nauwkeurigheid, stof- en waterdichtheid en trilbestendigheid
  • Inclusief handontvanger Topcon LS-80L, baakklem, oplader en luxe koffer
  • Deze BT-versie is bovendien uitgerust met een laadplug aan de buitenkant van de laser wat laden tijdens het werken mogelijk maakt

De zelfnivellerende Topcon RL-H5A BT bouwlaser voor horizontaal gebruik

De RL-H5A BT bouwlaser is voor horizontaal gebruik en nivelleert volledig automatisch. Het zelfnivelleringsbereik horizontaal is circa 5 graden. De draaisnelheid bedraagt 600 omwentelingen per minuut.

Uiterst nauwkeurige allrounder

Deze roterende allround laser is geschikt voor vrijwel alle bouwtoepassingen. De RL-H5A BT is ook in enkel afschot in te stellen en heeft een werkbereik tot wel 800 meter. Met een maximale afwijking van 4,8 mm op 100 meter mag de Topcon RL-H5A zich scharen onder de meest nauwkeurige bouwlasers in zijn klasse.

De Topcon RL-H5A BT bouwlaser is naast nauwkeurig ook van zeer hoge kwaliteit: één van de meest betrouwbare bouwlasers op de markt. Topcon waakt over de kwaliteit waar het merk bekend om staat. Voordat bouwlasers de fabriek verlaten, worden ze dan ook uitgebreid getest op onder andere stof- waterdichtheid (IP66) en nauwkeurigheid. Ook wordt gekeken in hoeverre ze bestand zijn tegen trillingen, vallen, extreme temperaturen (-20 °C tot +50 °C) en vochtigheid.

Compleet met accessoires

Visser & Visser levert de Topcon RL-H5A BT bouwlaser in een luxe koffer inclusief handontvanger Topcon LS-80L, baakklem en oplader. Deze BT-versie is bovendien uitgerust met een laadplug aan buitenkant van de laser om laden tijdens het werken mogelijk te maken.

Specificaties

Specificaties
Laserklasse Rood 2 / zichtbaar
Meetnauwkeurigheid 4,8 mm / 100 m
Rotatie 600 tpm
Meetbereik 800 m
Functies Horizontaal
Bedrijfstijd 60 uur met accupack
Merk Topcon
Nivelleerbereik
Beschermingsgraad IP 66
Oplaadbaar Ja

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda