Steenzaagmachine Battipav Elite 80-S

Artnr
z18531

  • Kantelbare zaagkop voor verstekzagen
  • Duurzame hightech constructie in aluminium en ABS
  • Gratis verzending
  • 20% lichter dan conventionele steenzaagmachines
  • Voorzien van laserliniaal
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Inclusief wielen en variabele materiaalaanslag

Kantelbare kop voor verstekzagen

De revolutionaire Battipav steenzaagmachine Elite 80-S is een hoogwaardige machine die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. Met zijn duurzame hightech constructie in aluminium en ABS, biedt de machine zowel robuustheid als lichtheid. 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Elite 80-S is de kantelbare zaagkop, die de machine uitermate geschikt maakt voor verstekzagen. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk en nauwkeurig zagen onder verschillende hoeken en in verschillende richtingen. Dit biedt meer flexibiliteit en precisie bij het werken met materialen zoals natuursteen en betontegels. Daarnaast is de Elite 80-S voorzien van een laserliniaal, wat bijdraagt aan een nog hogere precisie bij het snijden. Dit zorgt voor perfecte sneden zonder scheuren en maakt de machine geschikt voor het werken met delicate materialen.

Lichtgewicht maar erg robuust

Ondanks de indrukwekkende mogelijkheden en duurzame kwaliteit is de Elite 80-S steenzaagmachine zo’n 20% lichter dan conventionele steenzaagmachines. Dit maakt de machine nog gemakkelijker te hanteren en minder belastend voor de gebruiker. Bovendien wordt de machine standaard geleverd met een wielstel, waardoor het verplaatsen van de machine eenvoudig en efficiënt verloopt.

Specificaties

Specificaties
Asgat 25,4 mm
Afmetingen (LxBxH) 124 x 90 x 130 cm
Machine Steenzaagmachine
Maximale materiaaldiepte 13 cm (2 gangen)
Gewicht 68 kg
Maximale zaaglengte 80 cm
Spanning / Voltage 230 V
Merk Battipav
Motorvermogen 2,3 kW / 3,0 pk
Diameter Ø 350 mm

p1938-doneerring

“kalibratie”