Steenzaagmachine Battipav Prime 120-S

Artnr
z11702

  • Duurzame hightech constructie in aluminium en ABS
  • De zaagkop loopt over hardverchroomde assen
  • Voorzien van laserliniaal en zijtafel
  • 20% lichter dan conventionele steenzaagmachines
  • Ideaal voor het zagen van natuursteen en betontegels

20% lichter dan conventionele steenzaagmachines

De Battipav Prime 120-S steenzaagmachine is een revolutionaire en geavanceerde machine die ontworpen is voor professioneel gebruik. Het heeft een duurzame hightech constructie, gemaakt van aluminium en ABS, die de machine licht en toch robuust maakt. De Prime 120-S is uitgerust met verschillende handige functies, zoals een laserliniaal en een zijtafel, waardoor het gemakkelijk wordt om nauwkeurige sneden te maken. De zaagkop beweegt soepel over hardverchroomde assen, dankzij de hoogwaardige lagers. Het wielstel maakt het vervoer van de machine een fluitje van een cent, waardoor het gemakkelijk is om deze steenzaagmachine te verplaatsen naar de werkplek.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze Battipav steenzaagmachine is het feit dat het 20% lichter is dan conventionele steenzaagmachines. Dit betekent dat de machine gemakkelijker te hanteren is en minder belastend is voor de gebruiker, wat het werkcomfort aanzienlijk verhoogt. Desondanks biedt deze professionele steenzaagmachine alle mogelijkheden en duurzame kwaliteit die nodig zijn voor hoogwaardige prestaties.

Ideaal voor het zagen van natuursteen en betontegels

De steenzaagmachine is vooral geschikt voor het zagen van natuursteen en betontegels. Dit is te danken aan de krachtige motor en het zaagblad dat speciaal is ontworpen om deze materialen moeiteloos te snijden. Hierdoor kunnen gebruikers snel en efficiënt werken, zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindresultaat. Kortom, de Prime 120-S steenzaagmachine is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en geavanceerde machine voor het zagen van natuursteen en betontegels.

Specificaties

Specificaties
Asgat 25,4 mm
Afmetingen (LxBxH) 80 x 81 cm
Machine Brugzaag
Maximale materiaaldiepte 11 cm
Standaard inclusief Zijtafel
Gewicht 86 kg
Maximale zaaglengte 120 cm
Spanning / Voltage 230 V
Merk Battipav
Motorvermogen 2,3 kW / 3,0 pk
Lengte 198 cm
Diameter Ø 350 mm

p1938-doneerring

“kalibratie”