Topcon roterende laser RL-H5A BT inclusief handontvanger, statief en flexilat

Artnr
ACTIE028

  • Roterende allround laser voor vrijwel alle bouwtoepassingen
  • Van €1557,50,- nu voor €1095,-!
  • Nivelleert volledig automatisch, bereik horizontaal circa 5 graden
  • Gratis verzending
  • Zeer nauwkeurig: maximale afwijking 4,8 mm op 100 meter
  • Inclusief handontvanger Topcon LS-80X, baakklem, oplader en luxe koffer
  • Deze BT-versie is uitgerust met een laadplug aan de buitenkant van de laser wat laden tijdens het werken mogelijk maakt

Actie: Topcon laser RL-H5A BT (h2320) inclusief laserstatief (h1167) en flexilat (h19457)

Zeer complete actieset

Bij Visser & Visser vindt u nu een zeer voordelige en complete actieset. Naast de H2320  Topcon laser RL-H5A BT met toebehoren in een koffer bevat deze actieset ook een H1167  Statief laser 1 alu vlak type 13102042. Dit zware laserstatief is gebouwd om lang mee te gaan en is voorzien van naar buiten gebogen klemhevels voor eenvoudige bediening. Dankzij de gepatenteerde omlopende klemband blijft de klemkracht constant. Dit is essentieel voor de stabiliteit van de laser of meetapparatuur tijdens gebruik. Het statief is vervaardigd uit hoogwaardig geëloxeerd aluminium. Dit robuuste laserstatief is dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden. De kop van dit laserstatief is gemaakt uit gegoten aluminium, wat zorgt voor extra duurzaamheid en stabiliteit.

Om de actieset compleet te maken, is ook de H19457 Flexilat 1,30-2,40 m met adapter in hoes toegevoegd. Deze aluminium laserbaak met houder vormt een onmisbare aanvulling op uw bouwlaser. Met behulp van deze speciale meetbaak kunt u snel en exact hoogteverschillen meten. Deze flexilat is uitgevoerd met een waterpaslibel voor het perfect verticaal afstellen. Deze meetbaak wordt standaard uitgeleverd met een speciale adapter met schroefverbinding zodat bijna ieder type handontvanger op deze meetlat bevestigd kan worden.

Voor deze zeer complete actieset betaalt u geen € 1557,50, maar slechts € 1095.-!

De zelfnivellerende Topcon RL-H5A BT bouwlaser voor horizontaal gebruik

De RL-H5A BT bouwlaser is voor horizontaal gebruik en nivelleert volledig automatisch. Het zelfnivelleringsbereik horizontaal is circa 5 graden. De draaisnelheid bedraagt 600 omwentelingen per minuut.

Uiterst nauwkeurige allrounder

Deze roterende allround laser is geschikt voor vrijwel alle bouwtoepassingen. De RL-H5A BT is ook in enkel afschot in te stellen en heeft een werkbereik tot wel 800 meter. Met een maximale afwijking van 4,8 mm op 100 meter mag de Topcon RL-H5A zich scharen onder de meest nauwkeurige bouwlasers in zijn klasse.

De Topcon RL-H5A BT bouwlaser is naast nauwkeurig ook van zeer hoge kwaliteit: één van de meest betrouwbare bouwlasers op de markt. Topcon waakt over de kwaliteit waar het merk bekend om staat. Voordat bouwlasers de fabriek verlaten, worden ze dan ook uitgebreid getest op onder andere stof- waterdichtheid (IP66) en nauwkeurigheid. Ook wordt gekeken in hoeverre ze bestand zijn tegen trillingen, vallen, extreme temperaturen (-20 °C tot +50 °C) en vochtigheid.

Compleet met accessoires

Visser & Visser levert de Topcon RL-H5A BT bouwlaser in een luxe koffer inclusief handontvanger Topcon LS-80Xbaakklem en oplader. Deze BT-versie is bovendien uitgerust met een laadplug aan buitenkant van de laser om laden tijdens het werken mogelijk te maken.

Specificaties

Specificaties
Laserklasse Rood 2 / zichtbaar
Meetnauwkeurigheid 4,8 mm / 100 m
Rotatie 600 tpm
Functies Horizontaal
Bedrijfstijd 60 uur met accupack
Merk Topcon
Nivelleerbereik
Beschermingsgraad IP 66

p1938-doneerring

“kalibratie”