Onderdelen en toebehoren

Beschikt u over een trilplaat bestrating en zoekt u daar onderdelen of accessoires voor? Ook daarin heeft Visser & Visser de ruimste keuze. Zo leveren wij beschermmatten in verschillende maten voor vrijwel alle trilplaten. Ook vindt u wielstellen, verbredingsplaten en servicekits voor trilplaten in ons assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beschermplaten voor trilplaat bestrating

In ons assortiment vindt u beschermingsmatten in diverse afmetingen. Voor elke model trilplaat is er wel een passende mat te vinden. Deze matten zijn vervaardigd uit PU-kunststof, wat zorgt voor een hoge slijtvastheid en uitstekende scheur- en treksterkte. Dit helpt beschadigingen aan de vers gelegde bestrating en slijtage aan de onderkant van de trilplaat te voorkomen. De montage van de PU-mat op de bodemplaat van de trilplaat is snel en eenvoudig uit te voeren dankzij het meegeleverde montagemateriaal. In de productomschrijving vindt u de informatie over de compatibiliteit van de mat met verschillende trilplaatmodellen.

Wielstellen maken transporteren trilplaat bestrating gemakkelijk

In het uitgebreide assortiment onderdelen en toebehoren trilplaten, vindt u naast rubbermatten om de bodemplaat van de trilplaten te beschermen nog veel meer accessoires. Neem bijvoorbeeld onze wielsets. Deze vaste en afneembare wielsets zijn ontworpen om het veilig en gemakkelijk vervoeren van uw recent aangeschafte trilplaat of trilstamper mogelijk te maken. Voordat u een wielset aanschaft, raden we aan om te controleren of deze compatibel is met uw trilplaat. Deze informatie kunt u terugvinden in de beschrijving van het product.

Servicekits voor onderhoud van uw trilplaat bestrating

Tot slot wijzen wij u graag op de verschillende servicekits. Er is een servicekit speciaal om de benzine trilplaten Weber MT VPR 450 en 700 te onderhouden en af te stellen. Ook voor de Weber MT CF2 en CF3 Honda benzine trilplaten is er een servicekit verkrijgbaar.

Onderdelen en toebehoren voor de trilplaat bestrating kopen?

Beschikt u over een trilplaat bestrating en zoekt u daar onderdelen of accessoires voor? Ook daarin heeft Visser & Visser de ruimste keuze. Bij Visser & Visser vindt u zeker de onderdelen en toebehoren die u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Heeft u vragen over deze accessoires voor de trilplaten van Weber MT? Of staat het product wat u zoekt er niet bij? Visser & Visser heeft ruim 50 jaar ervaring in deze branche. Dus voor deskundig advies vertrouwt u op de specialisten van Visser & Visser! Stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn op werkdagen bereikbaar op 076 – 541 5073. Onze specialisten staan u graag te woord!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”