Trilplaat Weber CF 3 DC Honda accu

Artnr
s18430

  • Emissievrij - geen uitstoot - geen motorgeluid
  • Zelfs inpandig te gebruiken
  • Onderhoudsvrije elektromotoren, zuinig in energieverbruik
  • Met één druk op de knop te starten
  • Accu en elektromotor ‘Made by Honda’
  • Eén batterij voor alle machines in de nieuwe Weber MT-batterijserie

Emmissie arm: geen uitstoot, geen geluid

Emmissievrij bouwen? Weber MT, de specialist in handgeleide verdichtingstechnologie, maakt het mogelijk met de vooruitlopende trilplaat CF 3 DC. Deze accu-aangedreven trilplaat CF 3 DC is voorzien van een krachtige Honda motor.

Qua prestaties en werkresultaten doet de CF 3 DC in geen enkel opzicht onder voor het vergelijkbare model met benzinemotor. Deze heeft dan ook aan de basis gestaan voor de ontwikkeling van de elektrische of accu-aangedreven machine. Bijkomend voordeel is dat de elektrische motor vele malen stiller is dan een benzinemotor. Ideaal wanneer u in een stedelijke omgeving werkt, of in de buurt van scholen of zorginstellingen. Omdat deze vooruitlopende Weber MT Trilplaat CF 3 DC geen uitstoot kent en ook geen motorgeluid produceert, kunt u er zelfs inpandig mee werken.

Eén accu voor alle Weber MT elektrische machines

Weber MT heeft de accu-aangedreven machines zo ontworpen dat alle machines in de Weber MT-accuserie gebruik maken van dezelfde accu. Deze krachtige Honda LI-ION accu is snel opgeladen: binnen het uur tot 80%, na anderhalf uur is de Honda accu zelfs volledig opgeladen. De accu is voorzien van een duidelijk zichtbare laadindicator en zelfdiagnose. Voor het verwisselen van de accu heeft u geen gereedschap nodig.

Comfortabel in gebruik

De bediening van de CF 3 DC trilplaat is eenvoudig en intuïtief; met één druk op de knop start u de motor. De bijzonder trillingsarme handgreep van de CF 3 DC reduceert hand-armtrillingen en maakt comfortabel werken mogelijk. Hoewel de CF 3 DC een maatje groter is dan de CF 2 DC is het nog steeds een compacte trilplaat die – ook dankzij de inklapbare geleidebeugels – gemakkelijk te transporteren is.

Optioneel: voor de Weber trilplaten CF 2 DC en CF 3 DC is een los wielstel verkrijgbaar: S18433 Wielstel voor trilplaat Weber CF 2 DC, CF 3 DC

Specificaties

Specificaties
Gewicht 102 kg
Werkbreedte 50 cm
Frequentie 95 Hz
Merk Weber
Centrifugaalkracht 20 kN

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo