Palenlifter DeWit groot model 14 x 14 cm

Artnr
b1330

  • Een origineel design van DeWit.
  • Ook beschikbaar als klein model
  • Verzendkosten €15, gratis verzending boven €350,- excl btw
  • Geschikt voor palen tot 14 x 14 cm
  • Voorzien van nylon blok om beschadiging te voorkomen
  • Ergonomisch en rugvriendelijk werken

Palenlifter met nylon klemblok

DeWit's innovatieve palenlifter is de unieke oplossing om iedere paal tot maximaal 14 x 14 cm uit de grond te lichten. Houten tuinpalen, vierkante betonnen afrastering of ronde metalen verkeersbordpalen, met deze handige en degelijke palenklem haalt u ze moeiteloos - en dankzij de stevige nylon klemblokken zonder schade aan de palen - uit de grond.

Deze palenlifter is dan ook ideaal voor de agrariër of hovenier die afrasteringspalen wil plaatsen of verplaatsen. Daarnaast is de palentrekker een onmisbaar hulpmiddel in de infratechniek bij het plaatsen of verwijderen van verkeersborden. Door het doordachte ontwerp neemt u de juiste lichaamshouding aan en trekt u werkelijk iedere paal efficiënt en zonder veel lichamelijke inspanning uit de grond. Dus geen rugklachten meer!

Nederlands fabricaat

Deze palenlifter is een origineel design van DeWit. De oer-Hollandse producten van DeWit staan bekend om de topkwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Niet voor niets hebben wij veel gereedschappen van DeWit in ons assortiment opgenomen: wij begrijpen het belang van gereedschap dat niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook bijdraagt aan een efficiëntere en duurzamere werkomgeving. Deze oerdegelijke DeWit producten zijn ontworpen voor een breed groep vakmensen zoals hoveniers, stratenmakers, bouwvakkers en professionals in de weg- en waterbouw en infrastructuur. Of het nu gaat om schoffels, stootijzers, spaden, straathamers, schoppen of de meer specifieke gereedschappen zoals deze palenklem; DeWit gereedschappen zijn gemaakt om elke klus te klaren.

Specificaties

Specificaties
Kleur Donkerblauw
Merk De Wit
Opening 14 x 14 cm
Afmeting 82 x 16,5 x 3,5 cm
Materiaal Staal
Gewicht 2,90 kg

p1938-doneerring

“kalibratie”