Bandenklemmen

Een bandenklem is handig voor het plaatsen en hijsen van bijvoorbeeld trottoirbanden, betonnen elementen en stoepranden. Bij Visser & Visser vindt u bandenklemmen van de beste kwaliteit. Ook staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies. Zo weet u zeker dat u voor het juiste model kiest. Koop nu uw nieuwe bandenklem bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-29 van 29

Pagina
 • 2
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 25-29 van 29

  Pagina
 • 2
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De toepassing van een bandenklem

  Een bandenklem, ook wel hijsklem genoemd, wordt veel gebruikt voor het plaatsen van betonnen elementen, traptreden en stoepranden. Omdat bandenklemmen voornamelijk worden gebruikt voor het hijsen en plaatsen van trottoirbanden, wordt in de volksmond deze term het vaakst gebruikt. Door gebruik te maken van een bandenklem hoeft u zelf minder zwaar werk te verrichten en wordt het hijsen en plaatsen van zware objecten een stuk eenvoudiger. Zoals u wel kunt zien is dit een zeer handig en praktisch stuk gereedschap dat voor uiteenlopende klussen ingezet kan worden. Een hijsklem maakt uw klus net een stukje makkelijker!

  De kwaliteit van onze bandenklemmen

  Bij Visser & Visser vinden we het erg belangrijk dat al onze producten van een goede kwaliteit zijn. Juist omdat u met een hijsklem zware objecten ophijst, moet er wel van op aan kunnen dat deze betrouwbaar is. Een soepel verloop van een volgend project is bij Visser & Visser altijd een streven. Hier steunen we u dan ook graag in door u producten te bieden van een goede kwaliteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage en kunt u zonder zorgen uw bandenklem gebruiken!

  De verschillende bandenklemmen van Visser & Visser

  Als u een kijkje neemt op de website van Visser & Visser, valt het u ongetwijfeld op dat er veel verschillende bandenklemmen te koop zijn. Uiteraard verschillen de bandenklemmen van elkaar door de klembreedte. Maar er zijn ook andere kenmerken. Zo zijn de meeste bandenklemmen zowel aan een minikraan of hydraulische kraan te bevestigen, als handmatig te gebruiken. Daarnaast zijn er ook bandenklemmen die alleen handmatig te bedienen zijn. Naast de bandenklemmen vindt u bij Visser & Visser ook zaken als een klemrubber, een oplegrol of bijvoorbeeld een modificatiebeugel. Een bandenklem moet niet verward worden met een bandentang; daar waar u een bandenklem vaak gebruikt in combinatie met een hydraulische kraan, is een bandentang echt een handgereedschap. Wilt u tegelpakketten hijsen of verplaatsen? Kijk dan eens bij ons brede assortiment tegelklemmen. Deze zijn vergelijkbaar met onze automatische bandenklemmen, maar dan specifiek geschikt voor het ophijsen van tegels. Wist u overigens dat u bij Visser & Visser ook een bandenklem kunt huren? Een bandenklem huren is handig als u deze maar korte tijd nodig heeft of eens wilt uitproberen. Kijk in het verhuurprogramma voor de mogelijkheden.

  Hoe wordt een hijsklem gebruikt?

  Zoals hierboven ook al is gezegd, kunt u verschillende soorten bandenklemmen kopen. De meest simpele soort is een klem waarmee u met twee personen de zware objecten kunt vastklemmen, oppakken en vervolgens naar de gewenste plek verplaatsen. Omdat dit alsnog best wel zwaar werk kan zijn, zijn er ook hijsklemmen te koop die u bijvoorbeeld aan een hijskraan kunt bevestigen. Ze zijn dan ook voorzien van een handig en oersterk ophangoog. Deze bandentangen maken het mogelijk om zelfs de meest zware betonelementen van de ene naar de andere plaats te verplaatsen. Klem het te verplaatsen object goed vast en laat de hijskraan de rest van het zware werk doen.

  Vragen over een bandenklem van Visser & Visser

  Natuurlijk vindt u al veel informatie over de hijsklemmen bij de specificaties en productbeschrijvingen. Heeft u vragen over een bandenklem of andere producten uit de categorie bestrating? Of kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze? Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen over bandenklemmen te beantwoorden en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Zo kunt u snel aan de slag met uw hijsklem!

  Een bandenklem kopen bij Visser & Visser

  Heeft u een keuze kunnen maken en weet uw welke bandenklem u wilt kopen? Dat kan gemakkelijk online: u plaatst uw nieuwe mechanische bandenklem in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat hierna aan de slag om uw nieuwe bandenklem zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarbij veel plezier zult hebben van uw nieuwe bandenklem. Veel succes!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”