Trilstamper Weber SRE 590 DC inclusief Honda accu en oplader

Artnr
s18436

  • Emissievrije robuuste en krachtige accu trilstamper
  • Van €5400,- nu voor €4795,-!
  • Onderhoudsvrije stamvoet en elektromotor
  • Gratis verzending
  • Evenwichtig loopgedrag maakt moeiteloos werken mogelijk.
  • Inclusief: Honda 720 Wh accu en oplader
  • Duurzaam en krachtig stopsysteem
  • Wielstel (s18418) als optioneel beschikbare extra

Actieset: Trilstamper SRE 590 DC (s18432) inclusief Honda accu 720 Wh (s18434) en Honda oplader (s18435)

De actieset bestaat uit de trilstamper Weber SRE 509 DC, een Honda Accu en een oplader. De 72 Volt accu van het merk Honda is compatible met alle accu trilplaten en trilstampers. In de speciale Honda oplader, laadt u deze accu in slechts 1,5 uur weer volledig op u bespaart met deze actieset maar liefst € 605,00!

Lichtgewicht en compact ontwerp

Voor taken waarbij een trilplaat te zwaar is, biedt de compacte Weber SRV 590 trilstamper een uitstekend alternatief. Met een gewicht van slechts 68 kg combineert deze trilstamper robuustheid met buitengewone kracht, en biedt het gemak van eenvoudige hantering en transport. Het bereikt 670 slagen per minuut en verdicht tot een diepte van 50 cm. De gebruiksvriendelijkheid wordt verder versterkt door kenmerken zoals een draagbeugel en looprol, waardoor het laden en verplaatsen een fluitje van een cent wordt.

Innovatie in emissievrij bouwen

De SRV 590 DC, aangedreven door een Honda accu, markeert een belangrijke stap in emissievrij bouwen. Deze accu-aangedreven versie levert dezelfde prestaties als het benzine-aangedreven model, maar dan zonder uitstoot en met minimale geluidsproductie. Dit maakt het een ideale keuze voor stedelijke gebieden, nabij scholen of zorginstellingen, en zelfs voor binnengebruik.

Universeel Accusysteem

Alle elektrische machines van Weber MT delen dezelfde Honda LI-ION accu, wat efficiëntie en gemak verhoogt. Deze accu is snel oplaadbaar (tot 80% in een uur, volledig opgeladen in anderhalf uur), heeft een heldere laadindicator en zelfdiagnostische functies. Het verwisselen van de accu vereist geen gereedschap, wat bijdraagt aan een gebruiksvriendelijke ervaring.

Technische Innovaties voor Gebruiksgemak

Bij de ontwikkeling van de SRV 590 DC is veel aandacht besteed aan technische details. Zo zijn hand- en armtrillingen aanzienlijk verminderd voor comfortabeler gebruik. De bediening is eenvoudig en intuïtief met een drukknopstart, en het variabele motortoerental zorgt voor optimale aanpassing aan verschillende werkomstandigheden.

Specificaties

Specificaties
aantal slagen in 1 min 670 tpm
Gewicht 68 kg
Merk Weber
Brandstof Accu

p1938-doneerring

“kalibratie”