Schrikhekken

Dagelijks ontstaan veel onveilige verkeerssituaties in samenhang met water. Bijvoorbeeld wanneer een weg opgesplitst wordt door een T-splitsing. In dat geval moeten verkeergangers dus rechts of links afslaan omdat zich aan de overkant van de splitsing water bevindt. In het donker of door andere omstandigheden kunnen dit soort situaties snel gevaarlijk worden. Bestuurders rijden bijvoorbeeld rechtdoor en belanden in een kanaal of de rivier terecht. Om dit te voorkomen worden er op deze onveilige plekken schrikhekken neergezet die het einde van de weg aanduiden. Bent u benieuwd welke schrikhekken bij Visser & Visser verkrijgbaar zijn? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe zien schrikhekken er uit

Wellicht heeft u niet meteen een beeld voor ogen als u aan een schrikhekplank denkt. Deze hekken bestaan uit afwisselende rode en witte blokken die voldoen aan de RVV-richtlijnen. Dit zijn de verkeersregels en verkeerstekens van Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn er schrikhekken met rode en witte sergeantstrepen verkrijgbaar. Een schrikhek kan op een buispaal geplaatst worden die u vervolgens met een beugel bevestigt. De aluminium verkeersplanken zijn voorzien van een versterkingstussenschot voor nog meer stabiliteit. Er zijn ook schrikhekken van hout leverbaar. Wanneer u een zelf een schrikhek wilt bouwen dan is er ook een reflectiefolie rood/wit binnen ons assortiment te vinden om een bord of plank te beplakken. Het folie is onder andere geschikt voor oppervlakken van hout, kunststof en aluminium profielen.

Groot aanbod aan schrikhekken

Uiteraard wilt u ongelukken voorkomen, dus in dat geval kan een schrikhek de uitkomst bieden. Visser & Visser heeft een breed assortiment aan schrikhekken voor het dagelijks gebruik in het verkeer. De types BB16, BB17, BB18 zijn stevig en van een goede kwaliteit. Bovendien is elke verkeersplank sterk en robuust door het aluminium kokerprofiel en groefprofiel waar de beugels aan bevestigt kunnen worden. Naast de permanente schrikhekken bieden we ook een schrikhek om de weg tijdelijk te bebakenen bijvoorbeeld voor constructie- en wegwerkzaamheden.

Vraag een deskundig advies op

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Ons team doet er alles aan om te voorzien van de juiste schrikhekken of andere wegbebakening producten. Als u nog vragen heeft over ons uiteenlopende assortiment, het bestel- of leveringsproces? Dan kunnen onze specialisten u zeker verder helpen. Aarzel dus niet om uw vragen te stellen.

Schrikhek kopen

Wilt u de weg een stuk veiliger maken of heeft u in de buurt of op uw eigen terrein een onveilige situatie waar u iets aan wilt doen? Dan is het plaatsen van een schrikhek verstandig. Bij Visser & Visser heeft u deze keuze uit een ruim aanbod van verschillende schrikhekken die eenvoudig neergezet kunnen worden met behulp van de handige beugels en buispalen. Wanneer u een schrikhek heeft gevonden dat bij uw situatie past, hoeft u het artikel alleen in uw virtuele winkelmand te plaatsen en uw bestelling af te ronden door het openstaande bedrag te betalen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, gaat ons team voor u aan de slag om uw bestelling gereed te maken voor de verzending. Binnen enkele werkdag bent u verzekerd van een schrikhek van de beste kwaliteit.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace