Schrikhekken

Dagelijks ontstaan veel onveilige verkeerssituaties in samenhang met water. Denk bijvoorbeeld aan een weg die opgesplitst wordt door een T-splitsing. In dat geval moeten verkeersgebruikers rechts of links afslaan. Aan de overkant van de splitsing water bevindt zich in veel gevallen een onverwachte situatie. In het donker of door andere lastige weersomstandigheden kunnen dit soort situaties snel gevaarlijk worden. Bestuurders rijden bijvoorbeeld rechtdoor en creëren een ongeluk. Om dit te voorkomen worden er op deze onveilige plekken schrikhekken of verkeersplanken neergezet. Deze duiden het einde van de weg aan. Bent u benieuwd welke schrikhekken bij Visser & Visser verkrijgbaar zijn? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe zien schrikhekken er uit?

Schrikhekken bestaan uit afwisselende rode en witte blokken die voldoen aan de RVV-richtlijnen. Dit zijn de officiële verkeersregels en -tekens van Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn er schrikhekken met rode en witte sergeantsstrepen verkrijgbaar. Een schrikhek kan op een buispaal geplaatst worden die u vervolgens met een beugel bevestigt. De aluminium verkeersplanken zijn voorzien van een versterkingstussenschot voor nog meer stabiliteit. 

Schrikhekken van hout

Er zijn ook schrikhekken van hout leverbaar. Wilt u zelf een schrikhek bouwen? Dan is er ook een reflectiefolie rood/wit binnen ons assortiment te vinden om een bord of plank te beplakken. Het folie is onder andere geschikt voor oppervlakken van hout, kunststof en aluminium profielen. U plakt het folie eenvoudig op het schrikhek, waarna deze er voor een lange tijd op blijft zitten.

Groot aanbod aan schrikhekken

Een schrikhek of verkeersplank voorkomt gevaarlijke situaties. Visser & Visser heeft een breed assortiment aan schrikhekken voor het dagelijks gebruik in het verkeer. De types BB16, BB17, BB18 zijn stevig en van een goede kwaliteit. Bovendien is elke verkeersplank sterk en robuust door het aluminium kokerprofiel en groefprofiel waar de beugels aan bevestigt kunnen worden. Naast de permanente schrikhekken bieden we ook een hekken om de weg tijdelijk te bebakenen. Dit kan gebruikt worden bij constructie- en wegwerkzaamheden.

Maak uw omgeving veiliger

Wilt u de weg een stuk veiliger maken of heeft u in de buurt of op uw eigen terrein een onveilige situatie die u wilt veranderen? Dan is het plaatsen van een schrikhek verstandig. Bij Visser & Visser heeft u de keuze uit een ruim aanbod van verschillende hekken die eenvoudig neergezet kunnen worden met behulp van de handige beugels en buispalen. 

Schrikhek kopen bij Visser & Visser

Hebt u een schrikhek gevonden die bij uw verkeerssituatie past? Dan hoeft u het artikel alleen in uw virtuele winkelwagentje te plaatsen en uw bestelling veilig online af te ronden. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, gaat ons team voor u aan de slag om uw bestelling gereed te maken voor de verzending. Omdat u bij ons verzekerd bent van een klantgerichte benadering en snelle levering, kunt u uw artikel snel op uw afleveradres verwachten. Afhankelijk van de voorraad is dat vaak al binnen enkele werkdagen. Koop dus nu uw schrikhek bij Visser & Visser!

Vraag een deskundig advies op

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Omdat we al meer dan 50 jaar ervaring in het vak hebben, kunnen wij u in alle situaties van persoonlijk advies voorzien. Onze specialisten doen er alles aan om u te voorzien van de juiste schrikhekken of andere wegbebakening producten. Iedere werkdag en op zaterdag staan ze klaar om u verder te helpen. U kunt een mail sturen naar info@visserbreda.nl of door ons te bellen op 076 541 5073. We helpen u graag verder!


p1938-doneerring

“kalibratie”