3 rollen boomband/gordelband à 100 meter inclusief doos boombandspijkers

Artnr
ACTIE029

  • Voorkomt insnijdingen in bomen
  • Van €154,50 nu voor €98,-!
  • Soepele, gladde uitvoering
  • Verzendkosten €15, gratis verzending boven €350,- excl btw
  • Gemaakt van gevlochten nylon draden
  • Inclusief: 2 kg doos boombandspijkers 
  • Boombandspijkers verpakt per doos (ca. 660 stuks) 

Actie: 3 rollen boomband/gordelband à 100 meter (p13900) inclusief doos boombandspijkers (p13946)

Bescherm jonge bomen tegen scheefgroei en schuren

Een boomband of gordelband wordt voornamelijk gebruikt om jonge bomen rechtop te houden en te voorkomen dat ze omvallen of doorbuigen. Ze worden meestal om de stam van de boom gewikkeld en bevestigd aan een paal of ander steunmiddel. Dit helpt de boom om zich tijdens zijn groeifase te ontwikkelen tot een sterkere en gezondere volwassen boom.

De boomband van Visser & Visser is ontworpen om insnijdingen in bomen te voorkomen. Dit is vooral een risico in winderige omgevingen, waar de boomschors schade kan oplopen door schuren tegen palen, hekken, of andere oppervlakken. Dankzij zijn soepele en gladde uitvoering van gevlochten nylon draden biedt deze boomband een zachte en beschermende omhulling voor de stam van de boom.

De antracietkleurige boomband heeft een breedte van 50 mm, wat zorgt voor een stevige en veilige ondersteuning. Hij kan eenvoudig worden bevestigd met behulp van boombandspijkers (art. p13946) en eventueel boombandlussen (art. p13921). De gordelband wordt geleverd op een rol van 100 meter. Ideaal voor grootschalige projecten of voor wie regelmatig boombanden nodig heeft.

Of u nu een professionele landschapsarchitect, boomverzorger of hovenier bent, deze boomband biedt duurzame en effectieve bescherming voor uw bomen. Door insnijdingen te voorkomen, draagt u bij aan de gezondheid en levensduur van uw groen, terwijl u tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke omgeving creëert. Kies voor de beste zorg voor uw bomen met deze hoogwaardige boomband.

Specificaties

Specificaties
Kleur Antraciet
Materiaal Nylon

p1938-doneerring

“kalibratie”