Actiescherm klapbaar 200x120 cm landscape

Artnr
w1645

  • Robuust liggend actiescherm type II 200x120 cm voor veilig werken op provinciale wegen
  • Met gasveren voor snel en makkelijk in- en uitklappen
  • Standaard uitgerust met twee verkeersborden R3 Ø 80 cm, model F05 en D02
  • Voorzien van vier 12V LED-knipperlampen en stroomkabel met 7-polige stekker
  • Op maat samen te stellen met o.a. andere verkeersborden of uitbreiding lampenset

Waar kan ik dit type II actiescherm landscape 200 x 120 cm gebruiken?

Dit landscape actiescherm type II is speciaal ontwikkeld voor gebruik op provinciale wegen en alle andere niet-auto(snelwegen). Het liggende actiescherm past op elk voertuig. Ondanks dat het wat groter is dan zijn kleinere broer (w1639), is dit landscape model nog steeds compact en volledig inklapbaar. Ingeklapt is het slechts 60 cm hoog.

Vanzelfsprekend voldoet dit actieframe aan alle wettelijke eisen. Het actiescherm is dan ook standaard voorzien van vier 12V LED-knipperlampen. Uitbreiding van deze lampenset is optioneel. De bijbehorende stroomkabel met 7-polige stekker is inclusief.

Klapbaar actieframe liggend, 200 x 120 cm gemaakt van sterk aluminium

Ondanks zijn compactheid en lichte gewicht, is dit landscape actiescherm zeer sterk: het is gemaakt van een gelast en sterk aluminiumkokerprofiel. De bedrading van de lampen loopt door dit holle framewerk, zodat deze niet kan beschadigen. Dankzij de twee ijzersterke gasveren kunt u het scherm moeiteloos in- en uit klappen, zo vaak als u wilt!

In eigen werkplaats geassembleerd en aan te passen naar uw wensen

Het horizontale actieraam wordt in onze werkplaats geassembleerd en voorzien van een reflecterende rood/wit folie klasse 3 (Diamond Grade). Het actiescherm is standaard uitgerust met twee verkeersbordstickers, R3 Ø 80 cm F05 - tegenligger heeft voorrang en R3 Ø 80 cm D02L - rijrichting. Wij kunnen het actiescherm echter volledig op uw wensen aanpassen. Geeft u de voorkeur aan een klapbaar bord, of een J16 – wegwerkzaamheden? Dan is dat uiteraard mogelijk.

Voor montage van het actiescherm op een voertuig adviseren wij u onze gegalvaniseerde bevestigingsbeugels (w1643) te bestellen. Deze universele bevestigingsbeugels zijn geschikt voor bevestiging van alle actieschermen en actieframes, op elke aanhanger of laadbak van een pick-upwagen.

Specificaties

Specificaties
Verlichting 4 x 12 V LED-lampen
Reflectieklasse R3 (klasse 3)
Afmeting (LxB) 200 x 120 cm

p1938-doneerring

“kalibratie”