Actiescherm klapbaar 130x200 cm Portrait

Artnr
w1653

  • Staand actiescherm 130x200 cm type II voor veilig werken op provinciale wegen
  • Compact en robuust dankzij sterk aluminiumkokerprofiel
  • Met gasveren voor snel en makkelijk in- en uitklappen
  • Assemblage in eigen werkplaats, aan te passen op uw wensen
  • Standaard geleverd met twee verkeersborden model R3 Ø 80 cm F05 en D02

Op welke wegen kan ik het portrait actiescherm type II gebruiken?

Dit type II portrait actiescherm 130 x 200 cm is speciaal ontwikkeld voor gebruik op provinciale wegen en alle andere wegen waar een maximum snelheid van 80 km geldt. Het staande actiescherm past op elk voertuig. Ondanks dat het wat groter is dan zijn kleinere broer (w1652), is dit portrait model nog steeds compact en volledig inklapbaar. Ingeklapt is het slechts een meter hoog.

Het portrait actiescherm is gemaakt van een gelast en sterk aluminiumkokerprofiel en is dan ook zeer ster. De bedrading van de lampen loopt door dit holle framewerk, zodat deze niet kan beschadigen. Dankzij de twee ijzersterke gasveren kunt u het scherm moeiteloos in- en uit klappen, zo vaak als u wilt!

Robuust en compact actieframe staand, 130 x 200 cm

Omdat het actiescherm in eigen werkplaats geassembleerd wordt, is het volledig aan te passen naar uw wensen. Het actiescherm is standaard uitgerust met twee verkeersborden R3 Ø 80 cm  F05 - tegenligger heeft voorrang en . Geeft u de voorkeur aan een klapbaar bord, of een J16 – wegwerkzaamheden? Dan zorgen wij daar graag voor.

Vanzelfsprekend voldoet dit staande actieframe aan alle wettelijke eisen. In onze eigen werkplaats wordt het actiescherm voorzien van een reflecterende rood/wit folie klasse 3 (Diamond Grade) voor optimale zichtbaarheid. Het model is goedgekeurd voor gebruik op alle niet-auto(snel)wegen.

Het actiescherm portrait is voorzien van vier 12V LED-knipperlampen. Uitbreiding van deze lampenset is optioneel. De bijbehorende stroomkabel met 7-polige stekker wordt standaard meegeleverd.

Voor montage van het actiescherm op een voertuig adviseren wij u onze gegalvaniseerde bevestigingsbeugels (w1643) te bestellen. Deze universele bevestigingsbeugels zijn geschikt voor bevestiging van alle actieschermen en actieframes, op elke aanhanger of laadbak van een pick-upwagen.

Specificaties

Specificaties
Verlichting 4 x 12 V LED-lampen
Reflectieklasse R3 (klasse 3)
Afmeting (LxB) 130 x 200 cm

p1938-doneerring

“kalibratie”