Actie snoeischaar Felco 2 rechts met snoeizaag Felco 600

Artnr
p16391

  • Het favoriete merk van hoveniers en groenprofessionals 
  • Zwitserse topkwaliteit
  • Vervaardigd van hoogwaardig gehard staal
  • Comfortabel, licht en stevig
  • Messen/zaagblad los verkrijgbaar

Felco snoeischaar: de klassieke favoriet

Felco is al jaren het favoriete tuingereedschap van hoveniers en groenprofessionals. Niet voor niets is de Felco snoeischaar de best verkochte snoeischaar uit ons assortiment. Maar ook de Felco boomzaag is van dezelfde Zwitserse topkwaliteit en kunnen wij van harte aanbevelen. Reden om ze samen te voegen in een mooie actieset!

Comfortabel, licht en stevig: dat zijn de kenmerken van de Felco snoeischaar. De handgrepen van de degelijke en comfortabele snoeischaar van Felco zijn gemaakt van gesmeed aluminium en zijn voorzien van een koudewerende kunststof laag. De onder- en bovenmessen zijn in hoogwaardig gehard staal uitgevoerd: deze klassieke Felco 2 knipt dan ook moeiteloos takken van 25 mm door. Dankzij de sapgoot in het aambeeld verwijdert u alle restjes vuil gemakkelijk na gebruik.

Het ondermes (Art. p11174) en het bovenmes (art. p11172) zijn apart verkrijgbaar.

Snoeizaag Felco met inklapbaar zaagblad - Zaagblad 16 cm

Ook de Felco boomzaag zal perfect en comfortabel in de hand liggen, mede dankzij het handvat dat voorzien is van een anti-slip laag. Het zaagblad heeft een lengte van 16 cm en is inklapbaar. Uiteraard is ook dit mes gemaakt van roestbestendig hardverchroomd hoogwaardig staal. Het snijvlak is glad en recht uitgevoerd. Dit voorkomt houtinfecties en bevordert een snelle genezing na het snoeien. De zaag heeft weinig onderhoud nodig: de vorm en opstelling van de tanden maken dat vuil zich vrijwel niet aan het zaagblad kan hechten. Daarmee is deze snoeizaag van Felco geschikt voor het snoeien van alle soorten hout. Het zaagblad is los na te bestellen (art p1632).

Specificaties

Specificaties
Merk Felco
Materiaal blad Felco 2: Staal/Felco 600: RVS
Lengte Felco 2: 215 mm/Felco 600: 350 mm
Gewicht Felco 2: 240 g/Felco 600: 160 g

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo