Bladblazer Stihl type BR 550 9,9 kg

Artnr
p17847

  • Voor efficiënt verwijderen van gemaaid gras, snoeiafval, blad of afval
  • Krachtige ruggedragen bladblazer met hoge luchtdoorzet
  • Prettig werken door antivibratiesysteem en multifunctionele handgreep
  • Met 4-MIX®-motor: hoge blaaskracht, emissiearm en excellente trekkracht
  • Comfortabel draagsysteem met hoogte- en hoekverstelling en ademend rugkussen

Stihl BR 550: krachtige benzine bladblazer voor professioneel gebruik

De zeer krachtige, ruggedragen benzine bladblazer BR 550 van Stihl heeft een hoge luchtdoorzet en een in lengte verstelbare blaaspijp. De BR 550 is dan ook bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en het snel en efficiënt verwijderen van onder andere gemaaid gras, snoeiafval, blad of afval op grote terreinen.

Emissiearme 4-MIX®-motor met hoge blaaskracht

De Stihl bladblazer heeft een hoge blaaskracht dankzij de 4-MIX®-motor, die de voordelen van de 2-takt en 4-takt-motor combineert. De 4-MIX®-motor staat onder meer garant voor minder uitlaatgassen, geen olie verversen en een excellente trekkracht. Het automatische decompressiesysteem verlengt de openingstijd van de kleppen bij het starten. Hierdoor is minder kracht aan de koord nodig.

De hele dag comfortabel werken met de Stihl BR 550

De Stihl BR 550 beschikt over het antivibratiesysteem dat de rugspieren enorm ontlast. De greep is vibratiearm door de rubberen buffers die de overdracht van trillingen verminderen. De bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in de multifunctionele handgreep geïntegreerd, waardoor de BR 550 bladblazer zeer eenvoudig te bedienen is. Om ervoor te zorgen dat u de bladblazer de hele dag kunt gebruiken, is deze uitgerust met een comfortabel draagsysteem met hoogte- en hoekverstelling en ademend rugkussen.

Specificaties

Specificaties
Merk Stihl
Cilinderinhoud 64,8 cm³
Lucht/waterdebiet (m³/h) 930
Gewicht 9,9 kg
Blaaskracht 27 N

p1938-doneerring

“kalibratie”