Bladblazer Stihl type BR 500 9 kg

Artnr
p17845

  • Ruggedragen bladblazer met ergonomisch gevormde schoudergordels
  • Reductie geluidsniveau 59% door geïntegreerde geluidsdemper
  • Comfortabel werken door antivibratiesysteem en multifunctionele handgreep
  • Hoge blaaskracht dankzij de 4-MIX®-motor
  • Moeiteloos verwijderen van gemaaid gras, snoeiafval, bladeren, afval en sneeuw

Stihl bladblazer BR 500: ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen

De ruggedragen benzine bladblazer BR 500 van Stihl is uitgerust met een geïntegreerde geluidsdemper. Hierdoor is deze bladblazer bij uitstek geschikt voor gebruik in woonwijken en andere geluidsgevoelige omgevingen. In vergelijking met zijn voorganger is het geluidsniveau met zo'n 59% afgenomen.

Sterke en betrouwbare helper

Deze bladblazer is een sterke en betrouwbare helper bij het verwijderen van bijvoorbeeld gemaaid gras, snoeiafval, bladeren, afval en sneeuw. De BR 500 kan zeker op grote terreinen ingezet worden. De Stihl bladblazer heeft een hoge blaaskracht dankzij de 4-MIX®-motor. Het automatische decompressiesysteem verlengt de openingstijd van de kleppen bij het starten, waardoor het starten minder kracht kost.

Comfortabel werken, krachtenbesparend

De Stihl BR 500 beschikt over het antivibratiesysteem dat de rugspieren enorm ontlast. De greep is vibratiearm door de rubberen buffers die de overdracht van trillingen verminderen. De bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in de multifunctionele handgreep geïntegreerd, waardoor de BR 500 bladblazer zeer eenvoudig te bedienen is. Bovendien is de bladblazer uitgerust met ergonomisch gevormde schoudergordels, een vergrendelbare gashendel met stopknop en een draaggreep. Kortom: het werken met deze Stihl bladblazer is comfortabel en krachtenbesparend.

Specificaties

Specificaties
Merk Stihl
Cilinderinhoud 64,8 cm³
Lucht/waterdebiet (m³/h) 925
Gewicht 10,1 kg
Blaaskracht 22 N

p1938-doneerring

“kalibratie”