Bandenzaag Stihl TS 800 Ø 400 mm

Artnr
s18250

  • Krachtige 2-MIX-motor met spoelsysteem om echt alles door te slijpen
  • Geschikt voor zaagbladen met een doorsnede van 400 mm
  • Comfortabel dankzij ergonomische beugelgreep, antivibratiesysteem en ElastoStart
  • Met longlife-luchtfiltersysteem voor lange levensduur
  • Ingebouwd sproeisysteem dat stof direct bindt

Zeer krachtige doorslijpmachine Stihl TS 800

Eisen de aard en de dikte van het materiaal een hoog motorvermogen? De extreem krachtige 5,0 kW motordoorslijper Stihl TS 800 kan het aan. Ondanks alle power besteedde Stihl veel aandacht aan het werkcomfort van de Stihl TS 800. Deze doorslijpmachine voor zaagbladen van 400 mm heeft een ergonomisch gevormde beugelgreep en beschikt over het Stihl antivibratiesysteem. Hierbij beperken bufferelementen de overdracht van motortrillingen naar handen en armen.

 

Makkelijk te starten

De Stihl doorslijpmachine TS 800 is uitgerust met de milieuvriendelijke STIHL 2-MIX-motor met spoelsysteem. Hierdoor is de uitstoot laag, terwijl de motorslijper toch extreem krachtig is. Het starten van de motor gaat soepel en vergt minder kracht dankzij de decompressieklep die bij het starten een deel van het gecomprimeerde mengsel uit de cilinder laat ontsnappen. U kunt het aantal startbewegingen met ongeveer 40% reduceren door vóór het starten de manuele pomp een aantal keren in te schakelen. Hierdoor heeft de motor sneller voldoende brandstof bij het starten. De STIHL compensator, een regeleenheid van de carburateur, zorgt ervoor dat bij vervuiling van de luchtfilter het mengsel niet te rijk kan worden. Het vermogen blijft hierdoor over een langere periode constant. U kunt lang zonder onderbreking blijven werken: het filter hoeft pas gereinigd te worden wanneer het bovenvlak voor 80% vervuild is.

 

Stofvrij werken dankzij longlife-luchtfiltersysteem en ingebouwde sproeier

Via het ingebouwde sproeisysteem wordt water naar de doorslijpschijf geleid, zodat het slijpstof direct wordt gebonden. De waterkit zit ergonomisch weggewerkt, zodat u er tijdens het slijpen hier geen last van heeft. Dagelijkse filterreiniging is verleden tijd door de innovatieve cycloonvoorafscheiding. Dit longlife-luchtfiltersysteem zorgt ervoor dat direct al zo’n 80% van de in de aangezogen lucht aanwezige stofdeeltjes worden afgescheiden, waardoor de levensduur van de filter extreem lang is. 

Specificaties

Specificaties
Machine Bandenzaag
Gewicht 12,7 kg
Merk Stihl
Snijcirkel diameter Ø 400 mm
Motorvermogen 5 kW / 6,8 pk
Lengte 89 cm
Cilinderinhoud 98,5 cc

p1938-doneerring

“kalibratie”