Opbergframe compleet gevuld type 1 (binnen bebouwde kom)

Artnr
w8878

  • Frame voor enkelbaans wegafzetting (type 1)
  • Degelijke constructie
  • Wordt compleet geleverd inclusief inhoud
  • Maatwerk mogelijk a.d.h.v. uw wensen
  • Ook leverbaar voor type 2 (buiten bebouwde kom)

Compleet voor wegafzetting enkelbaans type 1

Deze complete set is speciaal door ons ontwikkeld a.d.h.v. figuur 1205 van de CROW. In dit frame zitten alle benodigde onderdelen voor een enkelbaans wegafzetting type 1 (binnen de bebouwde kom) voor de duur van één dag of langer. Het CROW omschrijft dit figuur als: "Werken vanaf of op de rijbaan met versmalling tot één rijstrook, zonder tijdelijke verkeerslichtenregeling".

Wat houdt figuur 1205 in?

Dit figuur is geschikt voor statische werkzaamheden naast de rijbaan. Het is een standaardmaatregel bestaande uit afzethekken als nulpuntinrichting, een langsafzetting en inleidende bebording. De verkeersafwikkeling op de wisselstrook wordt geregeld met de welbekende doorgangsgeleiding (F05 en F06). Bij een maximumsnelheid van 30 km/h bestaat de inleidende bebording uitsluitend uit RVV-bord J16 (Werk in Uitvoering). Je hoeft dan geen borden voor inhaalverbod en wegversmalling te plaatsen. De afzetting van dit figuur 1205 bestaat uit 14 baakschildjes. Hiermee is deze wegafzetting geschikt om één dag of nog vele langer te mogen worden gebruikt. Voor een korte termijn van niet langer dan één dag volstaat figuur 1205 met reflecterende verkeerskegels van 75 cm hoog.

Wat zit er allemaal in deze set ?

Dit frame wordt standaard geleverd inclusief complete inhoud voor een enkelbaans wegafzetting. Naast dit standaard type 1 frame produceren wij in onze werkplaats ook frames voor figuur 1205 type 2 (buiten de bebouwde kom). Hierbij zijn de borden een slag groter waardoor de wegafzetting zowel binnen als buiten de bebouwde kom kan worden ingezet. Type 1 wordt geleverd met onderstaande onderdelen.

Maatwerk? Geen probleem!

Voldoet deze standaard oplossing niet aan uw wensen dan staan onze collega’s van de verkoop graag voor u klaar om uw wensen te vervullen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de losse onderdelen op uw bestaande aanhanger monteren of we kunnen de set uitbreiden met een actiescherm of aanhanger.

Specificaties

Specificaties
Materiaal Verzinkt staal
Reflectieklasse R3 (klasse 3)
Reflectie Ja
Afmeting (LxB) 270 x 150 cm

p1938-doneerring

“kalibratie”