Opbergframe bebakeningsset voor aanhangwagen 150x270 cm

Artnr
w8877

  • Frame voor enkelbaans wegafzetting (type 1)
  • Degelijke constructie
  • Wordt standaard geleverd exclusief inhoud
  • Maatwerk mogelijk a.d.h.v. uw wensen
  • Ook compleet gevuld leverbaar
  • Ook leverbaar voor type 2 (buiten bebouwde kom)

Frame - wegafzetting enkelbaans type 1

Dit frame is speciaal door ons ontwikkeld a.d.h.v. figuur 1205 van de CROW. In dit frame passen alle benodigde onderdelen voor een enkelbaans wegafzetting type 1 (binnen de bebouwde kom) voor de duur van één dag of langer. Het CROW omschrijft dit figuur als: ""Werken vanaf of op de rijbaan met versmalling tot één rijstrook, zonder tijdelijke verkeerslichtenregeling"".

Wat houdt figuur 1205 in?

Dit figuur is geschikt voor statische werkzaamheden naast de rijbaan. Het is een standaardmaatregel bestaande uit afzethekken als nulpuntinrichting, een langsafzetting en inleidende bebording. De verkeersafwikkeling op de wisselstrook wordt geregeld met de welbekende doorgangsgeleiding (F05 en F06). Bij een maximumsnelheid van 30 km/h bestaat de inleidende bebording uitsluitend uit RVV-bord J16 (Werk in Uitvoering). Je hoeft dan geen borden voor inhaalverbod en wegversmalling te plaatsen. De afzetting van dit figuur 1205 bestaat uit 14 baakschildjes. Hiermee is deze wegafzetting geschikt om één dag of nog vele langer te mogen worden gebruikt. Voor een korte termijn van niet langer dan één dag volstaat figuur 1205 met reflecterende verkeerskegels van 75 cm hoog.

Welke onderdelen passen in dit frame?

Dit frame wordt standaard geleverd exclusief inhoud. Naast dit standaard type 1 frame produceren wij in onze werkplaats ook frames voor figuur 1205 type 2 (buiten de bebouwde kom). Hierbij zijn de borden een slag groter waardoor de wegafzetting zowel binnen als buiten de bebouwde kom kan worden ingezet. Type 1 biedt ruimte voor de volgende onderdelen.

Maatwerk? Geen probleem!

Voldoet deze standaard oplossing niet aan uw wensen dan staan onze collega’s van de verkoop graag voor u klaar om uw wensen te vervullen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de losse onderdelen op uw bestaande aanhanger monteren. Benieuwd naar wat een compleet gevulde set kost, vraag dan een offerte aan! 

Specificaties

Specificaties
Materiaal Verzinkt staal
Afmeting (LxB) 270 x 150 cm

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo