Wij adviseren u graag

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring

Trilstamper Weber SRV 620 Honda Benzine

Art. nr
s18405

  • Robuuste en krachtige trilstamper
  • Eenvoudig te vervoeren door lage gewicht, draagbeugel en looprol
  • Veel aandacht voor de technische details
  • Makkelijk te onderhouden
  • Standaard voorzien van motorstop en urenteller

Trilstamper SRV 620: nog krachtiger

Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de nog compactere trilstamper van Weber een goed alternatief. De Weber SRV 620 trilstamper is de meest betrouwbare op de markt. Hij haalt 700 slagen per minuut en verdicht tot een diepte van 50 cm. Daarmee is de Weber trilstamper een robuuste en buitengewoon krachtige trilstamper die toch maar 66 kg weegt. Dit lage gewicht maakt de SRV 620 goed hanteerbaar tijdens werkzaamheden op de bouwplaats en makkelijker te vervoeren. Niet alleen het lage gewicht, ook de draagbeugel en looprol maakt het laden makkelijker.

Veel aandacht voor technische details

Weber MT besteedde bij het ontwerp van de SRV 620 veel aandacht aan de technische details. De reductie van de hand- armtrillingen maakt het werken met de SRV 620 comfortabel. De bediening van de trilstamper is zeer eenvoudig: met de ergonomische gashendel kunt u de bedrijfssnelheid regelen, het toerental verlagen of de trilstamper stationair laten draaien. Ook is de gashendel voorzien van een motorstop. De trilstamper wordt standaard met urenteller geleverd.

Makkelijk in onderhoud

Tijdens het opstarten van de SRV 620 bewaakt een oliesensor de oliedruk. Zo wordt voorkomen dat de motor start bij gebrek aan olie. Tank- en inline-filters reinigen de brandstof, terwijl het effectieve luchtfiltersysteem de Honda benzinemotor van de trilstamper tegen verontreinigingen beschermt. Het filter is makkelijk te bereiken voor het dagelijks onderhoud. Tot slot is de stamvoet onderhoudsvrij ontworpen.

Specificaties

Specificaties
Aantal slagen in 1 min 700 1/min
Afmetingen (LxBxH) 74 x 36,5 104 cm
Gewicht 66 kg
Werkbreedte 28 cm
Merk Weber
Motor Honda 4-takt GXR120
Motorvermogen in kW / pk 2,8 kW / 3,8 pk
Brandstof Benzine
Centrifugaalkracht 18,2 kN

 

Wij adviseren u graag

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring