Doorslijpmachine Husqvarna accu K1 Ø 350 mm

Artnr
s18200

  • Hét alternatief voor de toekomst
  • Geen concessies aan gewicht, balans, trillingsdemping en zaagkracht
  • Supersnel verwisselbare accu’s
  • Uitgerust met X-Halt®-bladremfunctie
  • Standaard inclusief Tacti-Cut S35S BAT zaagblad
  • Voorzien van wateraansluiting voor nat zagen

Hét alternatief voor een benzine doorslijper!

De krachtige bandenzaag Husqvarna K1 PACE op accu heeft een vermogen en prestaties die eerder passen bij benzine aangedreven doorslijpmachines. Bovendien werkt de bandenzaag van Husqvarna ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Mede dankzij de krachtige accu zult u met deze optimaal uitgebalanceerde machine weinig last hebben van trillingen.

Krachtig, ergonomisch en veelzijdig

Natuurlijk zijn de directe emissies tot nul gereduceerd, waardoor u ook gemakkelijk binnenshuis kunt zagen of in kwetsbare of stedelijke gebieden met gereguleerde emissieniveaus. De Husqvarna K1 PACE bandenzaag heeft een 350 mm zaagblad en is uitgerust met een X-Halt®-bladremfunctie. Hiermee stopt u de rotatie van het blad in fracties van een seconde. Dit vergroot de veiligheid van de gebruiker enorm. Deze doorslijpmachine wordt standaard geleverd inclusief Tacti-Cut S35S BAT zaagblad. 

Kortom: de Husqvarna K1 PACE accu bandenzaag staat garant voor veelzijdig en flexibel zagen, zowel binnen als buiten. Efficiënte en flexibele stofbeheersing mogelijk dankzij geïntegreerd nat zaagsysteem of VAC-hulpstuk voor droog zagen. Geschikt voor betonbuizen, betonnen tuinplaten, sintelblokken enzovoort.

Diverse accu’s en laders

Standaard wordt onze K1 bandenzaag geleverd exclusief accu’s, lader en toebehoren. Wij hebben een 4.0 Ah en een 8.0 Ah accu in het assortiment. Qua opladers leveren wij  de standaard CX900 lader voor de B380X accu of de C1800X lader. De laatstgenoemde is een hoog capaciteit lader voor de B750X accu.

 

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Accu
Asgat 20 mm
Gebruik Nat, droog
Machine Bandenzaag
Zaagdiepte 140 mm
Merk Husqvarna
Oplaadbaar Ja
Diameter Ø 350 mm

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda