Grondboren

Een grondboor is een handig instrument om gaten in de grond te boren. Onmisbaar voor het plaatsen van schuttingpalen, het in de grond zetten van boompalen of bij het nemen van grondmonsters voor bodemkundig onderzoek. Ook kunt u een grondboor gebruiken bij het planten van kleine bomen of struikgewas. Met de grondboren van Visser & Visser graaft u op een eenvoudige manier een diep gat in de grond. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende grondboren van hoge kwaliteit. Benieuwd naar ons hele aanbod? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Creëer eenvoudig een rond en diep gat

Onze grondboren zijn geschikt voor de meeste grondsoorten. Ze zijn voorzien van een geharde, spiraalvormige boorkop die zich door middel van een draaibeweging in de grond boort. Het werkt eenvoudig: u zet de grondboor neer op de plek waar u een gat wilt maken en oefent druk uit op de handvatten. Hierdoor gaat de boorkop een klein stukje de grond in. Daarna draait u het handvat rond, met de klok mee. Dankzij de draaiende beweging graaft de boor zich een weg naar beneden en wordt de aarde omhoog gestuwd. Wanneer u de grondboor uit het gat haalt, komt ook de resterende aarde mee omhoog. Het resultaat: een perfect cilindervormig gat in de grond.

Verlengbare boren

Soms moet u een schuttingpaal of boompaal net iets dieper in de grond plaatsen. Met een vaste grondboor komt u dan lengte te kort. Een verlengbare grondboor biedt uitkomst. Net als de vaste grondboren zijn ook onze verlengbare boren van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik. De verlengbare grondboor heeft een afneembaar handvat, waardoor er een verlengstuk tussen geplaatst kan worden. Dit bevestigt u door middel van een kliksysteem met pin. Daarna bevestigt u het handvat op dezelfde manier aan het verlengstuk. Het kliksysteem is gebruiksvriendelijk en kan tegen een stootje. In enkele seconden tovert u uw grondboor van 127 cm om tot een boor van 227 cm.

Handgesmeed en van hoge kwaliteit

Onze vaste grondboren zijn handgesmeed en van zeer hoge kwaliteit. Een grondboor van Visser & Visser gaat dan ook gegarandeerd jarenlang mee! Onze grondboren hebben een vast handvat en bestaan uit één geheel. De grondboren zijn verkrijgbaar in verschillende diameters:

- Grondboor 6 cm;
- Grondboor 8 cm;
- Grondboor 10 cm;
- Grondboor 12 cm.

Dus wat u ook in de grond moet plaatsen: wij hebben altijd de juiste boor voor u om een gat van de gewenste omvang in de grond te boren.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Onze verlengbare grondboren zijn, net als onze vaste grondboren, beschikbaar in verschillende maten:

Grondboor kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een kwalitatieve grondboor bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. U heeft zowel de keuze uit een vaste als een verlengbare grondboor. Daarnaast kunt u een los verlengstuk of handvat bij ons aanschaffen. Zo hebben we alle benodigdheden voor u op voorraad. Wanneer u de producten bij ons aanschaft, profiteert u van verschillende voordelen. Zo hebben we al meer dan 50 jaar vakervaring en vindt u bij ons alles onder één dak. Wanneer u de boor vandaag nog bestelt, ontvangt u deze binnen enkele werkdagen al op uw afleveradres. Koop dus nu uw grondboor bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons assortiment grondboren of andere meetapparatuur? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Iedere werkdag en op zaterdagmorgen helpen we u graag verder met vakkundig advies.

 

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo