Topcon dubbelafschotlaser RL-HV2S BT met handontvanger, statief en flexilat

Artnr
ACTIE003

  • Actieset compleet met RL-HV2S BT dubbelafschotlaser, LS-80X handontvanger, laser statief en flexilat met adapter 
  • Met telefoon te bedienen d.m.v. gratis Topcon Laser Manager app
  • Gratis verzending
  • Afschot hellingbereik in 2 assen ± 15%
  • Kan ook verticaal worden gebruikt
  • Uniek: aansluiting voor opladen zonder de accu te verwijderen
  • Weerbestendig, eenvoudig instelbaar en robuust laserstatief van aluminium

Actieset: Multi-inzetbare Topcon dubbelafschotlaser (h18694) met laserontvanger (h18697), baakklem, een stevig aluminium laserstatief (h1167) en een flexilat met adapter (h19457): met deze actieset kunt u direct aan de slag.

Topcon RL-HV2S BT dubbel afschotlaser voor horizontale, schuine en verticale metingen

De Topcon RL-HV2S-BT dubbelafschotlaser is de opvolger van de Topcon RL-SV2S. Deze Topcon afschotlaser is dankzij zijn (helling)bereik multi-inzetbaar en kan gebruikt worden voor horizontale, schuine en verticale metingen. Zo is het afschot hellingbereik -15 tot + 15%, voor zowel de X- en Y-as. Door de laser op zijn kant te zetten, is verticaal uitlijnen mogelijk. Het bereik van de RL-HV2S is 400 meter, het diameterbereik bedraagt zelfs 800 meter.

Met automatische hoogtebewaking

Als het om nauwkeurigheid gaat, kunt u blind vertrouwen op de Topcon RL-HV2S. De afwijking is ±0,5 mm op 100 meter. Dankzij de automatische hoogtebewaking stopt de laser bij sterke trillingen, zodat hoogtefouten niet meer aan de orde zijn. Uiteraard is de RL-HV2S IP66 water- en stofbestendig. De RL-HV2S BT is voorzien van een stevig accupakket, waar u zo’n 60 uur mee vooruit kunt.

Eenvoudig met telefoon te bedienen

Om dit nieuwe model te bedienen heeft u geen aparte afstandsbediening meer nodig. U kunt de Topcon RL-HV2S dankzij de bluetooth verbinding nu gemakkelijk instellen met uw telefoon! Installeer hiervoor de gratis Topcon Laser Manager app en de rest wijst zich vanzelf.

Uniek: opladen terwijl u doorwerkt

Aan de Topcon dubbel afschotlaser RL-HV2S hebben wij, anders dan andere leveranciers, de toevoeging BT opgenomen. Deze letters staan voor de aansluiting die wij in onze eigen werkplaats aan de buitenkant van de dubbel afschotlaser maken. Een ideale toevoeging: deze aansluiting maakt het namelijk mogelijk om de dubbel afschotlaser op te laden, zonder dat u de accu hoeft te verwijderen. Zo kunt u doorwerken, terwijl de accu wordt opgeladen.

Compleet met LS-80X laserontvanger

De bouwlaser wordt geleverd in een robuuste koffer inclusief de handontvanger LS-80X. Deze is voorzien van een duidelijk LCD-display dat 5 precisieniveaus aangeeft. De gebruiksduur van de handontvanger is zelfs 120 uur.

Statief laser 1 alu vlak type 13102042

Als u aan de slag gaat met een bouwlaser, kunt u niet zonder stevig statief. Aan deze actieset is dan ook een robuuste aluminium vlak laser statief toegevoegd: het meest verkochte statief uit ons assortiment. Dit statief heeft een vlakke bovenkant en is voorzien van een schroefdraad waar u de laser op kunt bevestigen. Hierdoor staat de laser direct stabiel en startklaar; u kunt direct met de meting beginnen.

Omdat aluminium sterk, slijtvast en licht is, zijn veel laser statieven van dit materiaal gemaakt. Hierdoor kunt u het statief gemakkelijk vervoeren en is het te gebruiken op verschillende ondergronden. De statieven zijn snel en eenvoudig op de juiste hoogte instelbaar dankzij de uitschuifbare poten.

Aluminium telescopisch uitschuifbare laserbaak met houder

Deze flexilat vormt een onmisbare aanvulling op uw bouwlaser. Met behulp van deze speciale meetbaak kunt u snel en exact hoogteverschillen meten. Deze flexilat is uitgevoerd met een waterpaslibel voor het perfect verticaal afstellen. De meetbaak wordt standaard uitgeleverd met een speciale adapter met schroefverbinding zodat bijna ieder type handontvanger op deze meetlat bevestigd kan worden.

Kortom: deze flexilat maakt de actieset echt compleet!

Specificaties

Specificaties
Laserklasse Rood 2 / zichtbaar
Meetnauwkeurigheid 4,8 mm / 100 m
Rotatie 300/600 rpm
Meetbereik 800 m
Functies Horizontaal en verticaal
Bedrijfstijd 60 uur met accupack
Merk Topcon
Nivelleerbereik
Beschermingsgraad IP 66
Oplaadbaar Ja

p1938-doneerring

“kalibratie”