Waterdruktank compact 16 L op accu met oplader

Artnr
s18267

  • Compact en licht, dus makkelijk mee te nemen
  • Stofvrij natzagen met doorslijpers en bandenzagen
  • Sproeit tijdens het zagen continu een waternevel in de zaagsnede
  • Verlengt de levensduur van doorslijper en diamantzaagblad
  • Dankzij onderhoudsvrije 12V accu 10 uur ongestoord doorwerken

Compacte makkelijk mee te nemen waterdruktank

Deze elektrische 16 liter waterdruktank is uiterst compact en handzaam. Hij weegt leeg slechts 6,6 kg, waardoor u hem makkelijk mee kunt nemen. De handzame elektrische Waterdruktank met een inhoud van 16 liter is ideaal om te gebruiken in combinatie met doorslijpers en bandenzagen. Dit voorkomt stofvorming tijdens het boren of doorslijpen van stenen. Nat slijpen is overigens niet vrijblijvend, dit is een in de arbowet opgenomen verplichting om gezondheidsschade aan longen en luchtwegen te voorkomen.

Verlengt de levensduur van doorslijper en diamantzaagblad

Deze elektrische waterdruktank sproeit tijdens het zagen continu een waternevel in de zaagsnede. Hierdoor slaat het stof direct neer. Dat is niet alleen van groot belang voor uw  eigen gezondheid, maar ook prettig voor uw omgeving. Bovendien wordt door natslijpen de levensduur van uw doorslijper en diamantzaagblad aanzienlijk verlengd. Het mes snijdt dus aan vele kanten.

Vele extra’s

De watertoevoer van deze compacte waterdruktank is traploos regelbaar, terwijl het vuilfilter in de tank schade aan de pomp voorkomt. Dankzij de onderhoudsvrije 12 V accu kunt u zo’n 10 uur lang ongestoord door. De Waterdruktank 16 L wordt inclusief lader en hogedrukslang van 5 meter geleverd.

Specificaties

Specificaties
Afmetingen (LxBxH) 36,5 x 18 x 51,5 cm
Gewicht 6,6 kg
Voeding Accu
Spanning / Voltage 12 V
Inhoud 16 L
Oplaadbaar Ja
Lengte slang 5 m
Gewicht (vol) 22,6 kg
Bedrijfstijd 10 uur

p1938-doneerring

“kalibratie”