Rugspuit Gloria Pro 1200 LI-ON inclusief accu en snellader

Artnr
p1531

  • Automatische drukopbouw tot 2.5 bar
  • Vulinhoud 12 L
  • Krachtige 18 V membraampomp
  • Inclusief Bosch 18 V accu en snellader  
  • Ergonomisch ontworpen tank
  • Comfortabel draagsysteem

De Gloria rugspuit compleet met accu en lader

Deze hoge kwaliteit rugspuit van het merk Gloria wordt geleverd inclusief accu en lader. Dit scheelt u een hoop inspanning door de automatische drukopbouw. Hij is geschikt voor alle BOSCH 18 V POWER FOR ALL oplaadbare accu’s. Met een 18V, 2,5 Ah accu heeft de plantspuit een werktijd van meer dan 5 uur en een uitbreng van 180 liter. Hierdoor is hij geschikt voor langdurig gebruik. Om de juiste werkhouding te hebben heeft de spuit een ergonomisch design. Dit ziet u terug in de vormgegeven handgreep en zijn gepolsterde schouderbanden en heupgordel die hem comfortabel op de rug maken.

Ideaal voor onkruidbestrijding

De Gloria rugspuit PRO 1200 LI-ON heeft een vulinhoud van 12 L en automatische werkdruk van 2,5 bar. Met een holle kegel sproeikop en platte straalmondstuk is hij ideaal voor de bescherming van planten en onkruidverwijdering. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de drukspuit vullen met de juiste verhouding onkruidmiddel of gewasbeschermingsmiddel. Hierna kunt u gelijk beginnen met het beschermen van u gewassen of het bestrijden van insecten. Dit maakt hem zeer geschikt voor onkruidverwijdering, plantenverzorging en ongediertebestrijding in grote tuinen, opritten of bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Eenvoudig te vullen 

De rugspuit is eenvoudig bij te vullen door de grote vulopening. Ook is hij voorzien van een zeef voor de opening om verstopping van de sproeidop te voorkomen. De hoeveelheid vloeistof in de drukspuit is makkelijk af te lezen door de transparante zichtstrepen aan de zijkant.

 

Specificaties

Specificaties
Kleur Geel / Zwart
Merk Gloria
Afmeting HxBxD : 55 x 33 x 21.5 cm
Lengte sproeilans ca. 50 cm
Inhoud 12 L
Gewicht 4.5 kg

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo