Riooloverall D432 P2 met laars, wig en capuchon zwart

Artnr
v504

  • Riooloverall met aangelaste waterdichte Acifort laarzen
  • Grote wig sluiting en verdekte sluiting met klittenband
  • Elastiek in de rug voor aansluiting
  • Capuchon met koord
  • Materiaal: P2, PVC 600 g, binnenzijde polyester pluche drager
  • Normering: EN 343 bescherming tegen regen en wind

Let op! : in het opmerkingenveld onder "facturatie & betalen" kunt u aangeven welke schoenmaat en overall maat u nodig heeft.

Optimale bescherming met riooloverall 432.02

Deze zwarte riooloverall 432.02 van Dolfing is gemaakt van P2/PVC 600g en biedt conform de norm EN 343 optimale bescherming tegen regen en wind. De Acifort laarzen zijn aangelast en zijn uiteraard waterdicht. De laarzen zijn niet beveiligd. Verder is deze riooloverall voorzien van een grote wigsluiting, een verdekte sluiting met klittenband en capuchon met koord. Het  elastiek in de rug zorgt ervoor dat de riooloverall goed aansluit, terwijl u zich er toch vrij in kunt bewegen. De binnenzijde van deze overall is een polyester pluche drager.

De riooloverall is verkrijgbaar in de maten M t/m XXXL en schoenmaat 40 t/m 49. De maten van zowel de overall als van de laars kunt u in het opmerkingenveld noteren.

Alternatieven voor riooloverall

Moet u het water ingaan maar is een riooloverall te veel van het goede? Dan is de waadbroek van Dolfing wellicht iets voor u. Deze heeft net als de riooloverall aangelaste waterdichte Acifort laarzen. Deze zijn echter wel uitgerust met een staIen neus en zool.

Ook is er een overall van Dolfing beschikbaar zonder aangelaste laarzen. Deze voldoet uiteraard ook aan de EN 343 norm voor bescherming tegen regen en wind en is daarnaast bestand tegen vloeibare chemicaliën conform EN 14605.

Natuurlijk vindt u bij Visser & Visser ook een ruim assortiment aan losse regenbroeken, regenjassen, regenpakken en laarzen.

Specificaties

Specificaties
Materiaal P2, PVC
Maat M t/m 3XL
Normering EN 343
Merk Dolfing
Kleur Zwart
Gewicht 600 gram

p1938-doneerring

“kalibratie”