Doorslijpmachine Makita Accu CE001G XGT (2x40 V) Ø 355 mm

Artnr
s19199

  • Krachtige Makita bandenzaag op accu (2 x 40 V) 
  • Perfect in balans voor ergonomisch en plezierig slijpen
  • Uitgerust met soft start: zorgt voor een rustige start in het materiaal
  • Maximale snijdiepte 127 mm
  • Diamantschijf Ø 355 x 25,4 mm 

 

Professionele bandenzaag op accu

Deze krachtige bandenzaag CE001X (XGT) op accu van Makita heeft een vermogen van 3600 Watt (4,9 pk). Deze doorslijpmachine is perfect in balans voor ergonomisch en plezierig slijpen. De maximale geoptimaliseerde slijpdiepte is 127 mm. In tegenstelling tot de meeste bandenzangen heeft deze machine een asgat van 25,4 mm i.p.v. 20 mm. Middels de bijgeleverde ring kunnen diamantbladen van 350 x 20 mm eenvoudig worden gebruikt voor deze bandenzaag.

Krachtig, ergonomisch en veilig

Deze Makita bandenzaag is perfect in balans voor ergonomisch en plezierig zagen. De soft start functie waarover de machine beschikt zorgt voor een rustige start in het te zagen materiaal. Bij een plotselinge reductie in toeren of bij het klemmen van de schijf treedt Active Feedback sensing Technology (AFT) in werking. Hierdoor schakelt de machine uit. Deze Makita bandenzaag is een veilige machine voorzien van een elektronische motorrem waardoor de schijf snel stilstaat. Voor technische specificaties en meer info zie onze datasheet onderaan deze productpagina.

Diverse accu’s, laders, bladen en tanks.

Standaard wordt deze bandenzaag geleverd exclusief accu’s, lader en toebehoren. De XGT DC40RB startset in Mbox is hiervoor de perfecte aanvulling. Deze set is voorzien van 4 Accu’s 36V (4.0 ah) en duo-lader. Wij adviseren met deze doorslijpmachine om nat te zagen. Hiervoor leveren wij diverse types waterdruktanks.

 

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Accu
Asgat 25,4 mm
Gebruik Nat
Machine Bandenzaag
Standaard inclusief Waterset
Gewicht 12.9 kg
Merk Makita
Oplaadbaar Ja
Vermogen 3600 W
Diameter Ø 350 mm

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda