Handschoenen

Als u er zeker van wilt zijn dat u en uw collega’s of werknemers op een veilige manier te werk gaan, is het belangrijk dat u kiest voor professionele werkhandschoenen. Werkhandschoenen beschermen degene die ze draagt tegen eventuele schade en pijn aan de hand. U kunt uw werkhandschoenen het beste kopen bij Visser & Visser. Doordat wij als bedrijf zijne ruim 50 jaar ervaring hebben in deze branche kunnen we u altijd van passend advies voorzien. Daarnaast zijn al onze producten gemaakt van de beste materialen. Voor uw werkhandschoenen van kwaliteit kunt u dus zeker bij ons terecht. Bestel daarom vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-31 van 31

Pagina
 • 2
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 25-31 van 31

  Pagina
 • 2
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Van winter werkhandschoenen tot waterdichte werkhandschoenen

  We vinden het bij Visser & Visser erg belangrijk dat al onze klanten geholpen kunnen worden. U vindt bij ons om deze reden ook een ruime selectie aan verschillende werkhandschoenen. Zo kunt u bij ons terecht voor waterdichte werkhandschoenen: ideaal tijdens slechte weersomstandigheden, maar ook kunt u bij ons terecht voor thermo werkhandschoenen, welke ideaal zijn tijdens wat lagere temperaturen. Kortom, de werkhandschoenen van Visser & Visser variëren van winter werkhandschoenen tot leren werkhandschoenen en daarom kunt u het beste bij ons bestellen. Komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan vooral niet en neem gerust contact op met onze specialistische medewerkers.

  Kwaliteit staat voorop bij Visser & Visser

  Als er iets is wat belangrijk is, is het wel de kwaliteit van de producten van Visser & Visser. Wij vinden het een must dat iedere werkgever of werknemer op een zo veilig mogelijke manier aan de slag kan. Het is daarom belangrijk dat de kwaliteit van de producten te allen tijde meewerkt. Om dit op het gebied van werkhandschoenen te realiseren, maken we bij Visser & Visser enkel gebruik van de beste materialen. Heeft u vragen over de productie van onze werkhandschoenen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over werkhandschoenen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de handschoenen bestelt die geschikt zijn voor uw volgende project! 

  Werkhandschoenen kopen bij Visser & Visser

  Werkhandschoenen kopen voor veiligheid? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw handschoenen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

  p1938-doneerring

  “kalibratie”