Voorloper 8 mm 1 m 2.0 T met klephaak en Tweesprong 8 mm 2.0 m WLL 2.8 T met klephaken

Artnr
ACTIE026

  • Voordeelset met ketting voorloper en ketting tweesprong
  • Van €207,- nu voor €189,-!
  • Met klephaken voor eenvoudige en veilige bevestiging
  • Gratis verzending
  • Voldoen aan strenge veiligheidsnormen grade 8
  • Ruim 50 jaar vakervaring

Actie: Voorloper 8mm 1m 2.0T met klephaak (r1864) en tweesprong 8mm 2.0m WLL 2.8T met klephaken (r1885)

 

Met deze mooie actieset, bestaande uit een ketting voorloper en een ketting tweesprong beschikt u altijd uit een hijsmiddel om de zwaarste lasten veilig te hijsen en te verplaatsen.  

Ketting voorloper

De ketting van deze voorloper is 8 mm dik en is 1 meter lang. De voorloper is geschikt voor het hijsen van de indrukwekkende werklading (WLL) van maximaal 2000 kg. Dit robuuste hijsmiddel is ontworpen voor veilig en efficiënt hijsen, waarbij betrouwbaarheid centraal staat.

De voorloper is gebruiksvriendelijk dankzij de klephaak. Deze klephaak maakt het eenvoudig om lasten te bevestigen en zorgt voor een stevige grip tijdens het hijsen. De voorloper voldoet aan strenge veiligheidsnormen Grade 8 en is geschikt voor de meest veeleisende omstandigheden.

Ketting tweesprong

De grade 8 ketting tweesprong heeft een diameter van 8 mm en een lengte van 2,0 meter. Dit hijsmiddel is ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste industriestandaarden. Deze tweesprong is geschikt voor het hijsen van een indrukwekkende werklading (WLL) van maximaal 2,8 ton.

De ketting tweesprong is uitgerust met klephaken. Dit maakt de bevestiging van lasten eenvoudig en staat garant voor veiligheid tijdens de hijswerkzaamheden. De tweesprong met klephaken is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan strenge de veiligheidsnormen grade 8. Hierdoor is de tweesprong geschikt voor de zwaarste werkomstandigheden.

Specificaties

Specificaties
Diameter Ø 8 mm
Belasting 0 ° - 45 ° - / 2800 kg
Belasting 45 ° - 60 ° - / 2000 kg
Draagvermogen 2.000 kg

p1938-doneerring

“kalibratie”