Topcon Hiper SR Single RTK system GPS

Artnr
h6036

  • Ideaal voor onder andere geometrische plaatsbepaling, landmeten en uitzetten
  • Geen externe specialist meer nodig, u kunt al uw metingen zelf uitvoeren
  • Tot op de centimeter nauwkeurig
  • Schokbestendig en stof- en waterdicht IP67 dankzij sterke magnesium behuizing
  • Interne Longlife batterijen met werkingsduur tot 20 uur

Geavanceerde techniek, eenvoudige bediening

Grondwerkzaamheden, een kavel inmeten of een park of tuin inrichten, met de HiPer SR GNSS*-ontvanger van Topcon kunt u de exacte plaats bepalen. De HiPer SR is tot op de centimeter nauwkeurig en daardoor ideaal voor onder andere geometrische plaatsbepaling, landmeten en uitzetten. De bediening is een koud kunstje, één persoon kan werkzaamheden uitzetten of inmeten. Hierdoor hoeft u geen externe specialist meer in te huren, maar kunt u al uw metingen zelf uitvoeren.

Het robuuste ontwerp van de Topcon HiPer SR GNSS-ontvanger

Door het robuuste ontwerp en de sterke magnesium behuizing is de HiPer SR ontvanger uiterst schokbestendig. Bovendien is de rover waterdicht, doordat deze geen kabels of batterijklepjes heeft. Ook over de bedrijfsduur hoeft u zich geen zorgen te maken: de HiPer SR werkt tot 20 uur. Ondanks die robuuste vormgeving is deze GNSS-rover licht, compact en makkelijk te hanteren.

Dekking in heel Nederland

De HiPer SR heeft een geïntegreerde antenne: er staan 226 kanalen tot uw beschikking waarmee de rover voorbereid is om alle beschikbare satellieten te volgen. GPS, GLONASS, Galileo en Compass, overal in Nederland vangt de Topcon HiPer SR wel één of meerdere satellietsignalen op. Is er sprake van dicht struikgewas of zijn er andere obstakels? Het moet wel heel gek lopen wil deze GNSS-ontvanger er geen raad mee weten: de HiPer SR presteert ook uitstekend onder moeilijke omstandigheden.

Specificaties

Specificaties
Gewicht 0,85 kg
Afmeting (LxBxH) 15x15x6,4 cm
Merk Topcon
Beschermingsgraad IP 67

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo