Over Visser & Visser BV

Hoe het begon

Bob verkeerAls 15-jarige jongen zat Huib Visser, de oprichter van Visser & Visser, al tussen de verkeersborden als Bob Verkeer. Na zijn opleiding weg- en waterbouwkunde werkte hij een aantal jaren als uitvoerder in deze sector. In 1960 begon hij met het verkopen van gereedschappen voor meten, bouwen en bebakenen.

In 1974 kocht Huib een opslagruimte in Prinsenbeek, van waaruit hij de producten aan de man bracht. De opslagruimte groeide in de loop der jaren uit tot een bedrijfsruimte met kantoor, magazijn en een eigen werkplaats waar verkeersborden werden geschilderd en producten gerepareerd.

Samen met zijn zoons Menno en Huib-Jan startte Huib in 1990 het huidige Visser & Visser. Steeds meer gemeenten en andere (semi-)overheidsorganisaties, aannemers, werkvoorzieningsschappen, hoveniers en andere bedrijven vanuit het hele land vonden de weg naar Visser & Visser als het juiste adres voor hun producten.

Met de tijd mee

nieuw kantoor bredaIn 2002 verhuisde Visser & Visser naar het nieuwe bedrijventerrein Steenakker in Breda. Hier kon het bedrijf verder met de tijd mee groeien. Het nieuwe pand bood ruimte aan een groter magazijn met verhuurafdeling, een goed geoutilleerde werkplaats en voldoende kantoorruimte voor de medewerkers. In de afgelopen jaren zijn daar de kalibratieafdeling en de ontwerp- en printstudio bijgekomen. Inmiddels staan we met 23 medewerkers voor onze klanten klaar.

StrakvlakMet de tijd mee groeien betekent voortdurend innoveren. Een recent voorbeeld van een succesvolle innovatie is de Strakvlak voor snel en moeiteloos egaliseren. Bekijk ook onze speciale Strakvlak website.
Kernwaarden

kernwaardenVisser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klant gedreven houding en een zeer breed assortiment in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.

Zaken doen

zaken doen Wij zijn officieel dealer van de meeste producten die we verkopen. Door grote voorraden en goede en langdurige samenwerking met onze leveranciers kunnen wij snel leveren, vaak ook als het om niet-standaardproducten gaat. Een groot deel van onze courante producten vindt u in onze webshop. Voor andere producten en persoonlijk advies zijn we telefonisch bereikbaar of komen we graag bij u langs. Ook bent u van harte welkom op ons bedrijf!

Klik hier voor onze contactgegevens

© 2016 Visser & Visser BV